Thursday, April 28, 2011

Masuk Suratkhabar Kejap

Hi Korang,

Kan hari tuh aku ada citer pasal ktorg pi test drive Exora tu kan. Tak sangka plak 2 hari berturut-turut masuk suratkhabar ek.

Semalam kat harian metro tapi gambar grouping. Hari plak gambo Mr Big sorang je masuk suratkhabar.

Nie hah artikelnya :-



Kalau nak baca details, korang click kat sini. Hah bukan main suka Mr Big kan, memang dia yang terpampang besau kat suratkhabar tuh. Nyampahhhhh

Alah, tak per hari tuh gambo aku masuk Bernama TV lagi tau. Langsung tak jelesssss okehhhh

12 comments :

sW33tdARLiNG said...

sajer jer tuuu kasi nampak Mr.Big.. nak nampak lagi kesesuaian Exora.. muahahahaha

untung Mr.Big glamer ngan exora

nurayunni said...

glemer sekjp!!

hazman aka species1980 said...

hurmm.... lepas nie jadi selebriti exora la mr big ...hihiii

isabelle said...

eh eh..hemsem la mamat dlm paper tu.
kem salam ekk?:P

lina said...

salam - wow seronok nyer dia...:)

♥MAMASYAZA♥ said...

femes arrr mr. big lepas ni

Myvitrd said...

wah masuk paper ke... siap dapat duit lagikan?..best2

Sharinginfoz said...

sorang masuk suratkhabar dan sorang lagi masuk TV, cayalah, famous le nanti

h4ni3 said...

hahaha

betui kaa tak jeles tuuu

Lagenda said...

wahhhh...gitu kan. Masuk paper lagi..mak je yg nan adoo gambonya!

X gemer la katakan..miahahahaha

KiD said...

steady mr big!! i support you!! hehehe... lalalaala.. best tak exora?

Alin Marlini said...

apsal Cik Liliy takder?hehehe