Sunday, April 10, 2011

Letih Tapi Berbaloi

Hi Korang,

Di sebabkan hari ahad ni ada masa free, jadi aku pun duk melepak depan netbook sambil layan Melodi ni kan.

So bila dah depan netbook ni, takde keje lain lah berblogwalking lah jawabnya. So hari ni aku lepak2 kat blog follower aku je. Baru aku perasan yang aku dah ada 381 followers.


Uisk tak sangka betul, ada jugak orang nak baca blog merapu aku ni kan. Yelah orang lain tu dah beribu dah followers, aku plak tak sampai pun 500 orang kan. So ni kira satu kejayaan jugak lah kan.

Memacam citerlah aku baca blog2 diorg ni. Seronok2 tau. At least aku dapat timba ilmu dari blog2 diorg ni. Majoritinya aku baca as silent reader, kalau tak pun aku komen sket2 dan sambil click diorg punya Nuffnang adv kan, yelah sebagai tanda terima kasih sebab sudi follow blog aku kan.

Sekarang ni baru je baca dan singgah 120 blog ni nak abiskan lagi sampai ke 381. So all the best to me.

So korang, terima kasih tau... I love uolls..

14 comments :

intanurulfateha said...

rajinnye kak lily kite neh!:)

Myvitrd said...

hujung minggu memang best buat blogwalking kalau takda idea nak tulis entri

♥MAMASYAZA♥ said...

tahniah...dah makin ramai peminat setia

hazman aka species1980 said...

whoaaa... rajin sungguh nak blogwalk sampai 381 tu.... bagus...sungguh gigih

KiD said...

sebagai tanda terima kasih jugak.. saya memang Kaki Komen kat sini... hehehhee

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam kenal.


Bestnya kalau sempat nak jengok semua kengkawan.

Noriz said...

salam kenal kak...sya silent reader akak dr setahun dulu, skang ada blog baru dpt folo secara rasmi...mekasih sudi folo sya...bangga sungguh dpt folower blogger glamer ni :)

CikLilyPutih said...

@fat
ermm kenalah jenguk diorg nie kan, peminat tu tau

CikLilyPutih said...

@Myvitrd
cam tu lah gayanya. seronok jugak tau

CikLilyPutih said...

@mamasyaza
alah sapalah kite nie kan..

CikLilyPutih said...

@hazman
alah ada free time buatlah kan

CikLilyPutih said...

@Kid
yelah ko kan kaki komen aku yg paling no.1 kan.

CikLilyPutih said...

azrina
hi to u jugak.. salam kenal

CikLilyPutih said...

@Noriz
ermm setahun? aduh ni kena bagi hadiah ni tau..