Tuesday, April 26, 2011

Bibir Berkilauan Dengan L'Oreal Paris Glam Shine 6H

Hi Korang,

Kalau pakai lipstick tapi tak pakai lipgloss rasa janggal plak lah. Korang pun cam tu jugakkan. Ada yang suka colour2 base but ada jugak yang suka colour berkilau2 ala bling2 kan.

So aku citer kat korang pasal lipgloss terbaru keluaran Loreal Paris ni L'Oreal Paris Glam Shine 6H.


Ia merupakan lipgloss yang tahan lama dan senantiasa berkilauan all day long. Bila kita pakai tu terasa ringannya kat mulut sampai rasa cam tak pakailah kan. Ianya tak melekit dan yang penting tak berminyak tau


Nak tau sebab apa L'Oreal Paris Glam Shine 6H ni lain daripada yang lain. Rupanya ada formula terbaru yang telah digunakan. Nak tau apa dia, ermm inilah bahan yang membuatkan lipgloss ni jadi pilihan ramai :-

1.Rubix Cube Polymer
This is the existing polymer for L’Oreal Paris Glam Shine 6H that gives these lipglosses the intense and long-lasting effect you adore.

2.NEW! Synamer Polymer
The breakthrough ingredient in the new Glam Shine 6H that gives it that controlled glossy film on lips as well as a comfortable sensation.

Sila tengok cara pakai lipgloss bukan dahi pompuan yg berkilat tu tau..


Kalau tak caya, inilah survey yang telah di jalankan ke atas 120 wanita yang menggunakan lipgloss ini

86% said their lips felt suppler
81% said their lips felt softer
97% said the gloss didn’t feel dry on their lips
75% said the gloss has a hydrating sensation
87% said the gloss felt comfortable instantly upon application
81% said their lips felt comfortable continuously

Hah, terbeliak kan mata korang. Mulalah tu sibuk nak pi cari kan. Lipgloss ini akan berada di pasaran bermula April 2011 dengan harga RM35.90

Kalau nak cantik, mahal sket pun tak per kan. Janji cantik. So dapatkan sekarang tau.


3 comments :

isabelle said...

heee.ingat ko pakai kat dahi sekali.berkilau daaaa

KiD said...

waaaahhh.. sponsor ke nih..
Apesal Earning Nuffnang Jadi Kosong??

Nava Kishnan said...

I have some of these shades and like it very much.