Monday, April 11, 2011

Terjumpa Irma Hasmie Yang Manis Bertudung

Hi Korang,

Last weekend hari tu, aku sempat jugak ikut my MIL pi orang kawin. Actually 2nd cousin of my MIL. Ktorg adik beradik pun tak berapa nak kenal sangat lah.


Wedding tu kat Perangsang Templer Golf Club. Kelasss kan. Tapi sekarang ni orang kawin kat bandar ni mana ada buat kat rumah. Majoriti buat kat area Golf Club dah. Agaknya dah murah kot package yang diaorg tawarkan.

Cantik pelamin wei. Memang modern concept lah. Even pengantin lelaki pun sempoi je pakai sneakers. Pengantin pompuan memang cantik. Sekarang ni orang dah tak buat dah potong2 kek ni, dah tukar dengan acara makan strawberry cicah coklat kat chocolate fountain tau.

Tup tup tengah borak2 tuh, ada satu sudut ada orang sibuk amik gambo dengan satu pompuan ni. Tinjau punya tinjau rupa2nya ada Irma Hasmie rupanya. Alamak memang cantik betul lah dia ni.

La korang tak caya, tengok nie


Hah, betul kan? Manis sangat bertudung. Dahlah manis baik plak tuh. Tak jemu melayan peminat2 yang sibuk nak bergambo dengan dia. Gambo ni sempat aku amik betul2 depan pintu dewan ni. Dapat jugak aku cekau si Irma Hasmie ni kan.

Betullah kata orang, bila si Irma Hasmie ni bertudung memang lagi ayu. Lemah lembut je. Ermm melepaslah si Nabil kan.

P/S: Tetiba je aku nak jadi cam si Irma ni lah.. Comel jugak kan.


8 comments :

mizzura said...

wah simplenye irma kan...tapi still comel :-)

|Terpaut pada lengan Lewis Hamilton |

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg betul, sekrg ni dah jarang kenduri kawin buat kat umah.
kalo buat kat umah, maunya tunggang langgang satu umah, penat pulak mengemas lepas tu

- zuriey - said...

padan muka nabil..mesti terkilan clash dengan irma..

Sumijelly said...

tinggi gak yek irma tu...

yerla..aku tak pernah jumpa irma, tp aku dh jumpa ko..huhuhu

Sumijelly.com

KiD said...

alhamdulillah... manis bila bertudung.. cik lily pun boleh... :)
Kurang Ajar Cakap Mencarut | FU*K

Farah Shamsudin said...

ouch.. Irma!! cantik sangat dia bertudung! memang nampak lembut sangat. mesti lagi ramai orang nak dia kan??

Cik Lily pun boleh je jadi macam Irma..mesti comel..:)

h4ni3 said...

memang dia da pakai tudung ker?

Matjoe said...

hmm, byk la skit amik gambar.
xpe, nabil kan ada kes cencium, mana laa seswai