Saturday, April 2, 2011

Video Nabil Dalam Maharaja Lawak

Morning Korang,

Sabtu yang santai ni, tak de benda sangat nak story. Aktiviti pun tak banyak sangat minggu ni.

Malam tadi aku layan Maharaja Lawak kat Astro Warna. Ya Allah, kelakar betul. Performance peserta baik lama mahupun yang baru semuanya makin tip top.  Majoritinya menyerlah. Penuh dengan idea2 baru.


Tapi yang best, aku suka betul dengan Nabil punya performance. Still cam dulu jugak menyengat dan menyegit.  Totally dia guna loghat Negeri Sembilan. Kelakar betul. So sesiapa yang tak sempat nak tengok, meh aku kongsikan sket video Nabil nie.


Hah, apa macam? Terguling-gulingkan korang gelak. Aku ni hah, sampai sakit2 tekak tergelak2 kan tengok dia perform. Masa buat entry ni pun aku still tersenyum lagi.

So hopefully, kesemua peserta Maharaja Lawak ni boleh buat sehabis lawak yang boleh. Yelah nama pun Maharaja Lawak so lawak pun mestilah level raja2 kan.

Ermm korang, do enjoy tau..

Selamat Hujung Minggu


7 comments :

gadis kepastian said...

ahakzz memang lawak la.

Syuk Ry said...

huhu terbaek lah nabil.. kelaka siot maharaje lawak..

KiD said...

kid suka jozan! hahahaa

Jebon said...

Nabil memang berbakat besar. Kalau dia tak menang pun, dia dah bergelar artis. Nabil, awak memang best brader. Aku sokong awak sampai bila-bila.

papabear said...

hahaha.. memang lawal la budak ni..

Nur Hanani said...

Hahaha, lawak Nabil ni memang sempoi. Dia suai dengan lawak yang tak de dialog. Barulah menjadi.. :)

Jom baca ni: Personaliti mengikut darah..
Jom baca ni: Wordless Sunday: Red Camel..

sW33tdARLiNG said...

xdapekk den nak nengok ari tuu