Tuesday, August 3, 2010

Kisah Lama 1



 
Dulu bila bapak aku melalak-lalak berkaraoke tiap-tiap petang kat umah, jam2 tu gaklah mak aku start membebel2 cakap bisinglah, jiran marah lah itulah inilah.



Sekarang nie plak, bila petang je siap remind bapak aku bila nak pi pasang karaoke.



Nak tau sebab apa? Sebab sekarang nie mak aku dah jadi PA untuk bapak aku. Maklumlah bapak aku sekarang nie bergelar celebriti kampung la konon. Senantiasa ada show on weekends. Weekdays plak pasang karaoke kat kedai makan kat area kampung aku nie.



Macam mana plak tu ek?ermmm…



p/s:Menyesal aku tak belajar vokal masa kecik2 dulu, kalau tak mesti sekarang aku dah sama level dengan Dato Siti Nurhaliza kan. Maklumlah sesama bekas anak polis la katakan. Mesti aura dia ada melekat kat aku sket kan..

Apa yang aku merepek nie setan!!!.. Sah-sah aku menguap tadi tak tutup mulut tu yang setan masuk tu kan.

5 comments :

zezebel said...

Hahahahaha....
Saya tak boleh bayangkan kalau ayah saya suka melalak petang-petang macam ni. Mesti semua tak nak balik rumah kalau weekends.

Liza said...

anak artis tu...kelas!!!

Hamzah Ian said...

fuyoo cik lily.. kene mintak sign awal2 nih.. hehe

Che Armster said...

tu la.. esok malam juga saya nak sain!!!

isabelle said...

wahahaha..statement xboleh blah. lawak la kau, lily.
err.. kalo kau jadi artis, aku musti tempek gmbr kita ber2 masa gath..nak gebang kat 1dunia..."aku dgn lily dulu kamcengggg..."
wakakakaka