Wednesday, August 25, 2010

Selera Kita Berbeza Tapi...

Hi Korang,

Lama betul tak menulis entry tengahari2 cam nie kan. Maklumlah boss pegi project lain so dapatlah mengembangkan bakat kan sekejap.

Tajuk je sudah gak kan. Selera Kita? Of courselah pasal makan. Yelah bulan2 puasa nie kan. Ramai betul orang update pasal menu buka puasa. So aku pun tak nak ketinggalan lah. Sepatutnya aku balik lambat semalam sebab ada Ghost Festival kat opis aku tapi tup tup nak balik plak coz penat. So aku suruhlah mrBig beli yang senang dan kenyang bagi dia. Aku apa2 pun boleh kan.

So menu buka puasa aku semalam ialah

Ini baru makan kan.

Tengok appetizer yang dah licin

Sedap kat GCB Double!

Spicy Chicken Mc Deluxe pun layan gak kan!

Tengok semuanya dia beli 2. Equal kan?. Nie memang favourite dia nie, lagipun boleh drive thru so tak yah nak parking2 dia kata. Apa macam? Semua sekali RM60++ untuk 2 orang. Ewah cam buffet ramdhan plak kan tapi nie buffet McFood.

11 comments :

alinac lover said...

mak aih....

Hamzah Ian said...

bestnya berger.. nyam2..

Kadar Duit Raya Seluruh Malaysia Tahun 2010"

Siti Harisun Said said...

Eh, same le kite, menu berbuka smalam... huhu

ana said...

wah menarik pulak tgk GCB tu....

Kancilbiru said...

alahaiii hang ni nak kena cekik ni tunjuk berger petang2...heheehe

Anonymous said...

a,ah..semalam ghost festival, jln pun lengang..dorang percaya semalam hantu banyak kat luar, so, dorang duk umah diam2..haha!

beLLa said...

nyummy! teringin quarter pounderla plak ;p

MAMASYAZA said...

sedapppnye, semlm plan nak berbuka kat sana....tp penuhhhhhh ngan manusia, tak dak tempat langsung nak ltak montot...kiciwa sengsangat

mekchu said...

selalu ke berbuka makan burger?? mekchu tak pernah try lagik.. selera nak ke nasik je.. hehehe

Aus MeLankoLik said...

eh , sampai rm60 , mcm mahal jek ?? hehehe .

HaniCheLat said...

wowweee.. mewahnya depa berbuka..