Thursday, August 12, 2010

Ini Penting, Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Seluruh Malaysia 2010

Korang,

Disebabkan 1st day puasa nie, aku buka puasa agak lambat sket sebab tak perasan waktu berbuka. Balik kerja trus zazz ke bazaar ramadhan yang betul2 kat simpang 3 depan rumah aku nie. Punya lah jem, siap RELA jaga traffic tau. Parking dahlah jauh, so kenalah menampak jalan. Terasa kurus sket aku hari nie.


Bila sampai bazaar ramadhan nie, masyaallah ramainya orang. Boleh jem2 lagi bila nak jalan. Pelbagai menu yang di jual. Memang rambang mata lah. Nasib baik dalam duit ada RM10.00 so dapatlah jimat sket kan

Dah habis memborong, terus balik. Sampai rumah buat apa yang patut and then lepak tengok Epilog Syurga Cinta (yang Eyriqazz kata best tuh)sambil tunggu waktu nak buka. Tup2 dengar orang kat masjid depan. Berlari2 aku bawak makanan depan tv. Apa lagi trus bedal lah. Mr Big terus pesan, lain kali semak waktu buka nie. Kalau tak jadi cam nie lah kan.

So aku pun terus google jadual waktu buka dan imsak, banyak jugak yang aku jumpa. Majoriti ramai bloggers dah post entry nie, itu yang senang cari tu.

So korang check it out kat sini lah..

Cilok Dari : CikMin Jangan marah tau.

So apa macam? Ok kan. So pas nie tak delah tersasar lagi. Bagi korang2 yang tinggal kat luar KL nie boleh korang click kat sini. Semua tempat ada. Senang kan?

p/s: Janganlah  esok aku bantai membuta depan tv lagi ek. Bahaya betullah...

6 comments :

hans said...

xtgok pun drama tu

selamat berpuasa, selamat berbuka, selamat bertarawih dan selamat bersahur

P/S : Kalau Hari - Hari Macam Nih Mak Dengan Abah Tak Payah Dok Risau Dah!

Hamzah Ian said...

fuhyoo.. ptt la cari tadi jumpe blog cik min

intanurulfateha said...

alamak!
telepas tgk syurga cinta

Hapiz Rahman said...

sudah di save.. trimas!

Marvic said...

saya pon terbabas sekali petang semalam...sbb asyik kat dapur goreng ayam...hahaha

Sharinginfoz said...

memang ramai kat pasar ramadhan

Durian Runtuh Pekerja Bank