Monday, August 2, 2010

Why Vampire Sucks?

Korang,

Kenapa Vampire Sucks?

Pada pandangan aku yang tak seberapa pandai pasal hal vampire nie, aku rasalah yang diorg nie:-

1. Ingat muka putih pucat to macho ke? ermm salah lah orang sekarang cari yang kulit tanned sket baru gerek.

2. Ingat korang boleh terbang tu dah superb ke? hampeh. Ktorg pun boleh terbang gaklah nak kapal terbang

3. Ingat boleh kenyang ke minum darah tu? Cuba tengok cam ktorg, apa benda pun boleh bedal lah.

4. Ingat real vampire tu hensem cam Edward Cullen or Jacob ke? Jangan mimpi la yo..

Ermm actually banyak lagi nak tulis tapi simpan2 lah dulu ye. Kang marah plak peminat vampire seantero dunia nie kan. By the way, sebab yang aku merepek2 nie adalah kerana ini, Nuffnang dengan baik hatinya menawarkan tiket2 free untuk tayangan cerita ini.


Courtesy of Twentieth Century Fox, 80 Gllitterati Nuffnangers ada chance untuk dapat menonton Vampires Suck sebelum ianya secara rasmi keluar di panggung. Apa macam Best kan?
p/s: Mintak2lah dapat tengok citer. Mesti lagi best dari Scary Movies hendaknya.

9 comments :

Zairie Husin said...

hahaha.... klaka nie :D

my recent post:
DETIK TERAKHIR RASULULLAH S.A.W

toughcookie said...

hehe macam best je nampak... mesti kelakar.

Hapiz Rahman said...

vampire cool la..

lina said...

citer nyer best tak??

Hanz said...

Lily, tengok treler dier meamng kelakar, kan? Me pun nak nerai-lah! heheheh...

isabelle said...

kweng3x. aku pelik nape ramai 'yang tak cukup berfikir' beranggapan vampires sume hensem2.
bagi jumpa yg real sekali tengok... harus lari x cukup tanah

cik helena said...

lama dah tak buat nak buat lah!sempat lagi tak?

Nia said...

wala weh,..ade citer ni? hehe,..mesti kelakar. kalau dpt pegi, buat la review kat sini,..sgt curious nak tau okeh..

Entri Terkini Saya ; Suka Sushi?

akuzle said...

semoga kiter 2-2 dpt...ehehehhe