Thursday, August 5, 2010

What Distance I’d Go for My Other Half

Hey Ladies,

Sesungguhnya malam ini aku ingin berjiwang2 menulis ayat2 cinta untuk my very own mrBig.

Korang nak tau tak? Hah layannnnnn....


Oh Darlingku mrBig

Luahan Rasahatiku PadaMu

Sepanjang mana tembok besar di china tu
Panjang lagi tanganku untuk masakkan menu yang ko suka tu hari2 tanpa jemu

Sepanas mana gurun sahara yang ada banyak unta kehausan tu
Panas lagi dan lekitnya ketiakku bila lipat baju kejemu yang besau2 tu

Sesejuk mana benua antartika yang ada banyak penguin tu
Sejuk lagi hatiku bila kau kata aku gosok baju keje ko tak de line

Setempayan mana yang Puteri Gunung Ledang nak untuk hantaran nya
Tempayan jugaklah aku sanggup buat milo ais favourite ko tiap2 hari

Itu sahaja yang dapat aku coretkan eventho banyak lagi nak tuliskan..

Anyway, Aku cuma ingin kau tahu bahawa walau apa pun yang terjadi di antara kita, akan ku jadikan kenangan cinta kita ini yang paling terindah untuk diabadi kan sehingga akhir hayat kita selamanya.

Aku dengan tetiba aku jadi sejiwang begini. Macam macam weird kan? Ala bukan apa pun. Nie gara2 nak dapat tiket free lagi dari Nuffnang. By the way, sebab yang aku merepek2 nie adalah kerana ini, Nuffnang dengan baik hatinya menawarkan tiket2 free untuk tayangan cerita ini.



Courtesy of Warner Bros Pictures, 60 Female Nuffnangers dengan teman tapi mesranya akan dapat tengok citer nie sehari sebelum secara rasmi kuar kat panggung dalam Malaysia nie. Teruja kan?
 
p/s: Mesti mr Big tergelak baca entry nie. Ishk korang jangan nak pandai2 bagitau kat dia plak tau!!

16 comments :

Natasha said...

wah!!! x hagak2 ayat jiwang ala sengal ko ni lily...... gelak guling2 aku membacanya...adeh awal2 pagi aku dh pecah usus ko buat erk

Wan Haffiz said...

haha..yg ne mmg jiwang btul ne..:)

Sharinginfoz said...

ooo nak tiket ni ya... semoga berjaya ya

Filem Melayu Terhebat

Hamzah Ian said...

hehe... nape female je ha yg boleh masuk suat entry ni?? tak aci ah.. nak jugak tengok..

Hamzah Ian said...

hehe... nape female je ha yg boleh masuk suat entry ni?? tak aci ah.. nak jugak tengok..

Hamzah Ian said...

hehe... nape female je ha yg boleh masuk suat entry ni?? tak aci ah.. nak jugak tengok..

Hanz said...

Best!Best! :)

miszTERRA_SF_ said...

all da bez kak..:)
mmg jiwang + klaka.. sesuai dh ng theme cte 2

CikLilyPutih said...

@Tasha
pecah usus? aduh cam ne aku nak bayar duit operation ko utk sambung usus tu ek?

CikLilyPutih said...

@Wan Hafiz
itu baru sket tunggu nanti ada sambungan nye

CikLilyPutih said...

@SharingInfoz
biasalah kan.

CikLilyPutih said...

@Hamzah
la ko suruh lah chearmster jadi pompuan so dptlah ko pi tgk dgn dia kan

CikLilyPutih said...

@Hanz
hehehehehehhe.. sendiri baca pun boleh tergelak2 ini kan org lain

Matjoe said...

fewwwwiiiittt

isabelle said...

kalo suruh mrbig pulak tulis, apa agaknya ayat dia ye?

akuzle said...

gud luck, ciklily.... sy pon coba nasib....