Monday, August 9, 2010

Jom Karaoke Dalam Kereta.

Korang,


Nak citer sket je nie tak nak lebih2. Maklumlah hari isnin kan penuh stress so malas nak bebankan otak korang dengan heavy2 entry.


Masa dalam jem teruk + manusia lembab hari sabtu hari tu yang jadi mangsanya ialah aku sebab turn aku kene drive plak, mr Big sibuk ajak aku karaoke dalam kete sebab nak hilangkan boring. Siaran radio macam jahaman sebab stuck kat area hutan2 kecik. Nak pasang DVD boleh terlupa bawak plak, so jawabnya cucuhlah thumbdrive kat USB port tuh.

So memula bukak lagu Aizat, so terlalak lah ktorg dalam kete tu. dah puas Aizat, sambung plak lagu  Faizal Tahir. Bila time lagu Selamat Malam plak dia ajak nyanyi sorang sebaris. So mulalah memasing..

mr Big : Biarkan berlalu Semua kepedihanmu

Aku : Lelapkan matamu Biarkan mimpi membawamu

mr Big : Ke mana kau mahu

Aku : Selamat malam Tidurlah sayangku...

mr Big : zzzzzzzzzzzzzzzzzzz......zzzzzzzzzzzz (siap dengkur)

Sekejapan dia boleh tidur. Pas tu yang aku dengar dengkuran yang maha hebat, lebih hebat dari lagu Faizal Tahir nie. Terus aku tukar lagu lain.


Apa perasaan korang? geram tak? Yelah lah dia syok2 tido dengkur yang aku plak terkebil2 bawak kete yang semput2 sebab jem... Ishkkkkkk oh.. tidak........

Nota : Maybe dia penat kot lepas bersukaria di Mali Cove Sunway Lagoon untuk Sony My Water Momments TX5. Ermm aku lagi penat tau, dah lah aku jadi team leader okeh!!! Alamak yang tu belum update lagi lah. Gambo pun belum transfer lagi. Esoklah.

p/s: Dear, jangan marah tau! Gurau je.. Korang jangan nak gelak2 tau. Ketawa kuat je boleh okeh!

Pics by :Goggle

8 comments :

Hamzah Ian said...

kak!!! mane gamabr sunway???

nak curi2 nih

Sharinginfoz said...

tension betul kalau jem ke apalah layan kara ok pulak

Sale@Sogo

MAMASYAZA said...

karaoke dlm keta tu, keje akak setiap ptg, kalo tak nyanyi sah2 mata kejap pejam kejap celik..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku yang selalu berdengkur sebelah laki aku time jam..lalalalalaa. :p

isabelle said...

sungguh sesuai lagu itu utk mendodoi dlm keta. tapi terimalah akibatnya

Liza said...

liza dgn bdk2 pun suka karaoke dlm kete, bapaknyer gak yg tensen dgr

transformed housewife said...

nak tumpang gelak je hr ni. hahahaha. tapi faham kalau u tension masa tu..

toughcookie said...

owh i sangat sensitip bila lakiku tido dalam kereta sebab kalau dia drive, i akan sedaya mungkin takkan tido walau mengantuk mana pun sebab nak temankan lakiku jangan dia bosan drive sorang2. ish... tak suka...

hehe...