Sunday, August 22, 2010

Nuffnang, Kenapa Buat Aku Confuse Nie?

Hi Korang,

Aku dalam keconfusesan nie, sebab tulah satu hari nie tak menulis. Nie semua gara-gara 2 email  Nuffnang lah nie yang bermain di benak otakku ini. Pandai betul geng2 Nuffies nie menggoda imanku dalam bulan puasa nie lah.

Ceritanya cam nie. Tapi sebelum tu aku nak tanya korang satu soalan tu dulu lah kan. Kalau korang diberi dua pilihan oleh Nuffnang, korang pilih yang mana? Check it out kat bawah nie.



Ermm dah dah tu, jangan nak fikir panjang lagi. Ini bukan soal hidup atau mati pun. Ini soal pasal pilihan nak tengok movie je. Hah! apa macam? Yang mana satu agak2nya yang korang pilih. Dua-dua nampak best kan? Pelakon pun mantop2 kan?

La bukan apa pun, dan bukan salah Nuffnang pun. Tapi rezeki datang bergolek di bulan puasa nie. Aku pun tak sangka jugak boleh dapat kedua-dua invitation nie. Padahal masa buat entry hari tu, aku buat memain je. La korang still tak percaya lagi ke? Please check it out okeh.





Hah, tak caya lagi? Ermm ikut suka korang lah. Janji aku dah tunjuk bukti. Cuma sekarang nie mrBig cakap boleh pi tengok satu movie je sebab tarikh movies nie dekat2 lah. Tak kanlah nak pi tengok dua-dua kan. Bagi chance kat bloggers lain plak kan. Betul tak?

So korang boleh tolong pilihkan untuk ktorang tak? Aku pun confuse2 je nie bila reply email kat Fresh dan Rob. Nak pi ke tak nak?


p/s: Korang tolong tau! Aku ada date sampai hari isnin je nie.

26 comments :

Hamzah Ian said...

haha!!! ape lagi!!! nak satu la!!! har har har har!!1

nak satu!!!!

qilamahadi said...

hurm
vmpire sucks
heheh
nmpk mcm kelakar cita tu
menganjing cita twilight
:)

Mohd Adziim said...

Pilih cerita Going to Distances.


Vampire Sucks tak berbaloi nak tengok wayang.
Standard wayang lawak bodoh-bodoh je. Plus boleh download di syok.org.

mrs adam said...

saya vote for Going For Distances

Nia said...

tengok citer 2nd tu laa. yg 1st tu spoof je..haha

ana said...

vampire sucks la...mcm best jer!

Hidayah Ismawi said...

Number 2 ! confirm! (kalau saya lah ..hehe)

MY LATEST ENTRY: Dusting off my braincells

noor afzan said...

lorh..
sampai 2 sekali.
erm..
sayapun tak tahu mana yang best.
kak main dadu la.

CikLilyPutih said...

@hamzah
nak satu? apsal tak buat entry hari tu?

CikLilyPutih said...

@qilamahdi
itulah mrbig ajak pi tengok citer tu gak

CikLilyPutih said...

@mohd adzim
la boled download ke? ok ok nanti bagitau kat mrbig lah

CikLilyPutih said...

@mrs adam a.k.a fida
apsal? citer tu jiwang kan?

isabelle said...

going to distance la. sebab aku x suka citer2 hantu-konon-hensem-yang-ntahapahapa.hehe

CikLilyPutih said...

@Nia
la ko pun mesti kako romantik gak kan

CikLilyPutih said...

@hidayah
peminat drew barry more ek?

CikLilyPutih said...

@afzan
buat dadu? wah cam time jawab exam time sekolah tu lah kan

Hamzah Ian said...

sob2..

noor afzan said...

ciklily..
saya udah pindahkan ads tu ke atas.
baru best nak baca kan..=)

Che Armster said...

tengok ngan mr Big kena la tengok cite jiwang cik Lily.. baru la Bob mesra namanya :P

kak ina kl said...

ikut kata hatilah yer..takpun kamu cabut undi

aNiS tHe BumbleBee said...

nak satuuuuuu!!!!ngehehee!

Puan Isah said...

Alhamdulillah..ha ha bergolek-golek rezeki Ciklilyputih :)
apa lagi, cuba tengok dua2 la...apa2 pun Tahniah! :)

Lady of Leisure said...

cerita vampire tu nampak klakar gile.. heheh

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

salam,baru ni ada tanya pasal bantal sejuk kan?saiz untuk yang besar dipanggil tilam sejuk.harganya rm50.kalau berminat, boleh emailkan saya.

http://bintanghatiummi.blogspot.com

aidie said...

saya vote yang ada drew barrymore hehehhe...

Rose said...

saya vote dua dua!
sebab saya pun dapat dua dua!!!
hehehe
jom laa tgk