Monday, August 16, 2010

Thank You Nuffnang, I Love U Lah

Hi Korang,

Quick entry je. Simple but bangga gak lah.

Semalam kat hari ahad. Cuti. So godek2 website Nuffnang nie. Check sana check sini, update survey, baca2 entry bloggers lain kat innit. Then tetiba je, aku terperasan ini...



Jeng jeng jeng...

Macam tak percaya pun ada, sekali dapat sampai 7 buffered earning. Alhamdulillah. Berkat bulan puasa nie kot.

Anyway aku akan jadikan ini sebagai motivasi untuk berblogging lagi. Sepatah kata..

I Love U Nuffnang

p/s: Ada gak duit untuk beli langsir raya nanti kan.

30 comments :

Hamzah Ian said...

lanje bukak pose la camtu.. hehe.. tetibe rase tak puas ati ngan daydeck nga jai sbb diaorang g kat azwan ali..grr...

Hikari said...

Buffered earning tu apa? Saya x guna Nuffnang, saja nak tau :)

Sumijelly said...

mak aih... 7 BE ko...jels...jeles.... hehehe
wah mau tukar langsir baru yek..
harus dtg beraya umah ko ni lily.....muahahaha

http://sumijelly.com

noor afzan said...

beshnya ada BE.
Saya gak takde.
huhu~

Kancilbiru said...

wahhh bak sini satu please...ekekeke

Anonymous said...

saya ni baru lagi dlm dunia nuffnang.... leh tanya per tu buffered earning tu

||| PöJìé PööH ||| said...

Bestnyaaa.. Saya tah bila la lagi..

Love,
PojiePooh Abdullah

mekchu said...

mmg patut pakai nama lily putih.. awak mmg putih gebu.. nom nom nom..

x sempat tu nak cash out beli langsir raya ni.. kalo buffered earning ni selalu lama.. sangap gak menunggu masuk earning kita.. hehehe.. x pe.. aim utk thn dpn.. gerenti

Matjoe said...

wow, bleh bukak puasa sesamer nnti dgn tali barut. aku pon dh cashout

kak ina kl said...

salam dan selamat berpuasa lily.

Akak pun dpt byk tu..rezeki bulan puasakan..tuk duit lepas raya..

nanti kalau mengandung kena paksa makan kurma tau..

Fid said...

uwaa
akak tak de pun BE uwaaa uwaaaaaaaaaaaaaa

JAI said...

Uihh..banyaknyerr..bak sikit

CikLilyPutih said...

@hamzah
k lily pun geram gak nie dgn diorg, sesangat jeles!

CikLilyPutih said...

@Hikari
ala pendek kata duit2 tepi, klu nak terang panjang lebar kene email kat k lily okeh!

CikLilyPutih said...

@Sumi
ini untungnya orang tak dapat pi buka puasa kat apartment hari tuh. huahauhauauha

ana said...

wah...kaya la raya nanti....kaya, raya...kaya, raya...kaya, raya...hehehehe

CikLilyPutih said...

@Afzan
rezeki bulan posa kot.

CikLilyPutih said...

@Kancilbiru
ala bagi chance la sket kan hehe

CikLilyPutih said...

@shila
ermm pendek kata dpt duit kecik-keciklan lah. nak tau panjang lebar boleh email kat kite tau

CikLilyPutih said...

@Pojie
rezeki bulan posa je..

CikLilyPutih said...

@mekchu
dulu putih skrg dah hitam huhuhuhu kene jemur kat site nie. itulah pasal duit tu simpan je dulu.. maybe deepavali tukar langsir baru kot hehehhe

CikLilyPutih said...

@Matjoe
ala ko langi banyak dari aku kan..

CikLilyPutih said...

@K ina KL
itulah namanya rezeki kan. ok ok nanti belajar makan kurma..

CikLilyPutih said...

@Fid
hehehhehe nanti kite suruh nuffies bagi satu kat k Fid

CikLilyPutih said...

@Jai
tak nak bagi.. cari sendiri heheheh

Nia said...

wah,7!!..rezeki ni..syoknya!!selamat berpuasa ya. duit raya tu.

Entri Terkini: Dosa Yg Dilakukan Hampir Setiap orang

isabelle said...

apa kata kau bersedekah jariah kat aku ni.hehe.byk pahala tu

Hidayah Ismawi said...

Wah best nyer :) mmg rezeki bulan puasa tu ..hehe..

congrats :)

MY LATEST ENTRY: My CRAZY secret project

aZLiNa aZiZ said...

Wahahaha..kayo tu cek, kayo! ;p Rezeki bulan Ramadhan :)

LiFe KaMi said...

da kayo blanje ler kami..hehe