MY HISTORIC MOMENTS

Thursday, March 23, 2017

LAZADA 5th BIRTHDAY Surprise Box 2017 - Surprise Lagi Ni

Hi Korang,

Ok sambungan dari entry LAZADA Surprise Box hari tuh.

Eh ada lagi sambungannya ek..

Tau tak korang yang Lazada's 5th Birthday Surprise Sale akan berlangsung pada 22 - 24 Mac 2017. Giler tuh online sales kan, haruslah aku tak akan lepaskan peluang.



Dah 5 tahun rupanya wujudnya LAZADA ni ek, pejam celik pejam celik tup-tup dah lama kan. Kiranya dah banyak jugak aku laburkan wang kat website ni yelah perempuan dan shopping memang tak dapat nak dipisahkan hehehe

Jap aku share kan cara-cara nak shopping sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017 :-

1. Klik website LAZADA

2. Pilih barang yang hendak di beli.

3. Proses ke payment (Nilai diskaun tu, kita akan dapat setelah siap pilih barang dan nak proses ke pembayaran)

Selamat membeli belah ye korang, beli item yang banyak diskaun tau hehehe

Aku, tak shopping?

Korang dah kenapa kan



Nak korang klik kat gambar ni, terus direct ke website LAZADA 

Nampak ni

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2Faff_i%3Foffer_id%3D4369%26file_id%3D91839%26aff_id%3D135913%26tiny_url%3D1&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*
LAZADA SURPRISE BOX DAH SAMPAI, 
Sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017

Ye aku tunjukkan lah pada korang ni sabar sabar sabarrrr, ini sambungan ye


Creative Memo bottle A6 notebook Letter Water Bottle




Wah ni memang betul-betul surprise!!!

Hari tuh, surprise barangan baby, ni barangan lifestyle pulak. Yang camera tuh memang tak sangka sungguh. Nanti nak buat review special pasal camera ni ek, memang dah lama plan nak beli camera tapi tak de masa nak survey kan eh tup tup dapat pulak ermm syukur alhamdulilah...

So bersyukur lah…

Terima kasih Lazada. You really make my day!

Dah dah tuh, jangan lupa

Save the date

22-24 March 2017

tentunya di LAZADA

Oh ye, HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA!!!

1 comment :

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...wowwww mmg mengancam ni...:)
** Mama Maszull