Monday, March 20, 2017

LAZADA 5th BIRTHDAY Surprise Box 2017

Hi Korang,


Tau tak korang yang Lazada's 5th Birthday Surprise Sale akan berlangsung pada 22 - 24 Mac 2017. Giler tuh online sales kan, haruslah aku tak akan lepaskan peluang.


Dah 5 tahun rupanya wujudnya LAZADA ni ek, pejam celik pejam celik tup-tup dah lama kan. Kiranya dah banyak jugak aku laburkan wang kat website ni yelah perempuan dan shopping memang tak dapat nak dipisahkan hehehe

tengok QAQC aku tengah check barang..

La nak shopping online pun tak tau ke? Ishkk korang ni jangan nak bagi malu anak negeri ye huahauhauahua

Jap aku share kan cara-cara nak shopping sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017 :-

1. Klik website LAZADA

2. Pilih barang yang hendak di beli.

3. Proses ke payment (Nilai diskaun tu, kita akan dapat setelah siap pilih barang dan nak proses ke pembayaran)

Selamat membeli belah ye korang, beli item yang banyak diskaun tau hehehe

Aku, tak shopping?

Korang dah kenapa kan

Lazada Malaysia
Nak korang klik kat gambar ni, terus direct ke LAZADA website

Nampak ni

LAZADA SURPRISE BOX DAH SAMPAI, 
Sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017

Ye aku tunjukkan lah pada korang ni sabar sabar sabarrrr

GooN Friend Pants Super Jumbo Pampers [ XXL and M Size] 



Philips Avent Breast Care Essentials Pack SCF257/00 



Wah ni memang betul-betul surprise!!!

Rumah aku ni mane ada baby, tapi di berinya barangan baby tak per tak per mane tau ada rezeki nak dapat baby tak lama lagi agaknya..

So bersyukur lah…

Terima kasih Lazada. You really make my day!

Dah dah tuh, jangan lupa

Save the date

22-24 March 2017

tentunya di LAZADA

Oh ye, HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA!!!

1 comment :