Showing posts with label online sale. Show all posts
Showing posts with label online sale. Show all posts

Friday, March 1, 2019

GET SET FOR WATSONS AMAZING 3.3 AWESOME ONLINE FESTIVAL Happening On 25th February to 3rd March 2019

Hello Everyone,


Flash deals, Buy 1 Free 1 offers and many more awaits Watsons shoppers this 25th February to 3rd March in its biggest online sale ever! Enjoy up to 70% off your favourite products and brands at Watsons during the Watsons 3.3 Aw3som3 Online Festival! 

During the sale campaign, a special 3-hour Flash Deal will be happening daily from 8pm to 11pm with prices as low as RM3.30. Watsons is also offering an additional line-up of deals when you Buy 3 for RM33*, Buy 2 extra at 33% off and Buy 1 Free 1 and get free delivery with every minimum purchase of RM100! 


In addition to hype the fun in online shopping, shoppers can explore and play through an App- clusive Play & Win of up to RM333,000 worth of vouchers with the Watsons mobile app daily. Shoppers can use the vouchers to purchase online during the campaign period of 25th February to 3rd March 2019. Download now from App store or Google Play Store to start collecting your vouchers. 

A few participating brands will be also be offering special deals during the Watsons 3.3 Awesome Online Festival and through gamification contest. Shoppers can stand a chance to win up to RM333,300 from these participating brands - NH, Eucerin, Kinohimitsu, Bio-Essence, Dove, Maybelline, Salonpas, BIore, Safi and Oral-B. 

“We want to encourage our shoppers and customers to lean towards online shopping. Why travel out from home when there is an option to purchase online at your convenience and comforts at home. I am positive with the launch of the biggest online sale which is the Watsons 3.3 Aw3som3 festival, many shoppers will have the opportunity to take full advantage of these crazy deals, offers and vouchers worth RM333,000 to be won”, said Caryn Loh, Managing Director of Watsons Malaysia. 

Online shoppers can now enjoy Watsons new service of Click & Collect Express. This service is currently available at Klang Valley stores and at four selected stores at East Malaysia, Suria Sabah, Central Point Sabah, Viva City Mall Kuching, and The Spring 2 Kuching. Watsons initiative is to speed up the shoppers experience with convenience by placing your order online and collecting your parcel 4 hours later at selected stores. 

To find out more about Watsons 3.3 Aw3som3 Online Festival, visit www.watsons.com.my or simply search for hashtags #Watsons33 #Awesome33 #WatsonsAw3som3 #WatsonsMalaysia 





Thursday, March 23, 2017

LAZADA 5th BIRTHDAY Surprise Box 2017 - Surprise Lagi Ni

Hi Korang,

Ok sambungan dari entry LAZADA Surprise Box hari tuh.

Eh ada lagi sambungannya ek..

Tau tak korang yang Lazada's 5th Birthday Surprise Sale akan berlangsung pada 22 - 24 Mac 2017. Giler tuh online sales kan, haruslah aku tak akan lepaskan peluang.



Dah 5 tahun rupanya wujudnya LAZADA ni ek, pejam celik pejam celik tup-tup dah lama kan. Kiranya dah banyak jugak aku laburkan wang kat website ni yelah perempuan dan shopping memang tak dapat nak dipisahkan hehehe

Jap aku share kan cara-cara nak shopping sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017 :-

1. Klik website LAZADA

2. Pilih barang yang hendak di beli.

3. Proses ke payment (Nilai diskaun tu, kita akan dapat setelah siap pilih barang dan nak proses ke pembayaran)

Selamat membeli belah ye korang, beli item yang banyak diskaun tau hehehe

Aku, tak shopping?

Korang dah kenapa kan



Nak korang klik kat gambar ni, terus direct ke website LAZADA 

Nampak ni

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2Fho.lazada.com.my%2Faff_i%3Foffer_id%3D4369%26file_id%3D91839%26aff_id%3D135913%26tiny_url%3D1&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*
LAZADA SURPRISE BOX DAH SAMPAI, 
Sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017

Ye aku tunjukkan lah pada korang ni sabar sabar sabarrrr, ini sambungan ye


Creative Memo bottle A6 notebook Letter Water Bottle




Wah ni memang betul-betul surprise!!!

Hari tuh, surprise barangan baby, ni barangan lifestyle pulak. Yang camera tuh memang tak sangka sungguh. Nanti nak buat review special pasal camera ni ek, memang dah lama plan nak beli camera tapi tak de masa nak survey kan eh tup tup dapat pulak ermm syukur alhamdulilah...

So bersyukur lah…

Terima kasih Lazada. You really make my day!

Dah dah tuh, jangan lupa

Save the date

22-24 March 2017

tentunya di LAZADA

Oh ye, HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA!!!

Monday, March 20, 2017

LAZADA 5th BIRTHDAY Surprise Box 2017

Hi Korang,


Tau tak korang yang Lazada's 5th Birthday Surprise Sale akan berlangsung pada 22 - 24 Mac 2017. Giler tuh online sales kan, haruslah aku tak akan lepaskan peluang.


Dah 5 tahun rupanya wujudnya LAZADA ni ek, pejam celik pejam celik tup-tup dah lama kan. Kiranya dah banyak jugak aku laburkan wang kat website ni yelah perempuan dan shopping memang tak dapat nak dipisahkan hehehe

tengok QAQC aku tengah check barang..

La nak shopping online pun tak tau ke? Ishkk korang ni jangan nak bagi malu anak negeri ye huahauhauahua

Jap aku share kan cara-cara nak shopping sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017 :-

1. Klik website LAZADA

2. Pilih barang yang hendak di beli.

3. Proses ke payment (Nilai diskaun tu, kita akan dapat setelah siap pilih barang dan nak proses ke pembayaran)

Selamat membeli belah ye korang, beli item yang banyak diskaun tau hehehe

Aku, tak shopping?

Korang dah kenapa kan

Lazada Malaysia
Nak korang klik kat gambar ni, terus direct ke LAZADA website

Nampak ni

LAZADA SURPRISE BOX DAH SAMPAI, 
Sempena Lazada's 5th Birthday Surprise Sale pada 22 - 24 Mac 2017

Ye aku tunjukkan lah pada korang ni sabar sabar sabarrrr

GooN Friend Pants Super Jumbo Pampers [ XXL and M Size] 



Philips Avent Breast Care Essentials Pack SCF257/00 



Wah ni memang betul-betul surprise!!!

Rumah aku ni mane ada baby, tapi di berinya barangan baby tak per tak per mane tau ada rezeki nak dapat baby tak lama lagi agaknya..

So bersyukur lah…

Terima kasih Lazada. You really make my day!

Dah dah tuh, jangan lupa

Save the date

22-24 March 2017

tentunya di LAZADA

Oh ye, HAPPY 5th BIRTHDAY LAZADA!!!