MY HISTORIC MOMENTS

Friday, March 24, 2017

Redha Jua Akhirnya

Hi Korang,

Ni baru ada masa aku nak bukak blog

Sebab apa?

Dari pagi tadi duk berfikir-fikir nak shopping ke tidak kat Lazada ni ek.

Aduiyai scroll sana scroll sini, timbang kira harga dan kepentingan samada guna ke tidak barang-barang yang aku ni kemudian nanti kan

Jeng jeng jeng..



Jahanam kopak wallet ek

Beli air fryer tuh sebab terpengaruh dengan IG story Kak Red la ni, dia selalu masak fries untuk Zeeshan aku tengok elok je pulak. Yang penting tak yah guna minyak, itu menjimatkan tuh. Nak beli yang Philips belum mampu lagi so beli brand yang cikai dulu lah, so kalau rosak cepat tak delah sakit hati sangat kan hehhehe

Smoothie Blender tuh aku dah lama nak beli tapi harga dia dekat nak RM100 kan so aku biarkan je dulu, la ni ada diskaun kaw-kaw pulak so harus jangan lepas kan peluang ek

Lelain tuh barang Uban dengan beg lipat untuk travel, sebab tak de lagi so belilah.

Di sebabkan hari ni ada diskaun untuk HSBC card member so bertambahlah murah 10% dari overall amount

Sudahhh kumpul duit bayar semua hutang ni ek...credit card tuh takut pulak aku kan

Korang, shopping tak masa Lazada sales ni ek?





2 comments :

el said...

hahah tahniah tahniahhhh
awak x kuad hihi

ArELeEz said...

of course sopping! tggu lg 1 item sampai, car vacuum cleaner. t'jebak betul dgn flash & birthday sale lazada tu. adeh3..