MY HISTORIC MOMENTS

Monday, March 6, 2017

Kembali Sudah

Hi Korang,

Mesti korang bosan baca blog aku 2 minggu lepas kan? 

hehehehhee

janganlah marah nanti kena jual hehehehhe


Eh aku bukan sesaje nak post pasal event je tapi sebab aku tak de kat Malaysia masa tuh so semuanya schedule post je aku buat.

Aku sebenarnya bercuti ke Mekah dan Madinah mengerjakan umrah. Kata bos aku pegi Hajj je dia bantai sebab dia rasa umrah dengan haji tu sama je cuma balik cepat atau lambat je.

12 hari 10 malam di Tanah Arab

Memacam cerita yang aku nak kongsikan untuk bacaan korang semua. Ada yang baik boleh di jadikan pengajaran yang buruk di jadikan sempadan ewahhhh..

Oklah nanti sambung lagi ye...



2 comments :

mama tisya said...

selamat kembali ciklily

el said...

xsabar nk baca kisah uols kat mekah tu