Tuesday, August 26, 2014

Jaga Kesihatan Dalaman Dengan Produk Legacy Secret

Hi Korang,



Ingat tak aku selalu duk minum produk Harum Malam dari Legacy Secret tuh?


Hah yang tu lah, yang mantopps selalu tak kira siang dan malam kan. Eleh suker lah tu orang lelaki, nak mantap manjang je kan.

Disebabkan khasiatnya yang tak ternilai, aku suka nak hebah-hebahkan pada korang yang masih belum tau ni apa itu Harum Malam ye.


Produk HARUM MALAM ni adalah supplemen yang membantu mengatasi masalah dalaman dan seterusnya mengekalkan kesihatan seseorang wanita itu sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi masalah yang kurang enak dari tubuh.

Ermm senyum simpul nampak!!

Ini merupakan di antara kebaikan dan khasiat untuk produk Harum Malam ni

✔ Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
✔ bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan


Dan Di Antara Khasiat Lain Harum Malam Adalah:-

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

Lagilah terbaek noks!

Mereka yang sesuai mengambil dan mengamalkan produk Harum Malam ni ialah wanita berkahwin, anak dara, wanita berpantang, sesuai bagi wanita yang menyusukan anak dan sesuai juga bagi mereka yang berumur 50 tahun ke atas. Wah mak-mak kita boleh jugaklah minum kann, alah untuk tambah bertenaga je.


Eleh excited nak beli lah tu untuk si isteri tercinta, boleh sajo. Tapi korang juga kena kenal pasti sama ada produk Harum Malam dari Legacy Secret ni original atau cetak rompak. Kemain plak sekarang ni ada yang tipu ek, takut plak aku dengar. Kang kalau tersalah beli merana badan makan tipu punye.



1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah


2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari


3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan



PERINGATAN !!!

• 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .

• Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.

• Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

Wechat ID : harummalam

Ni aku tunjukkan sedikit video ye, so korang mudah lagi nak paham.






Cara nak order, cam ne plak? check it out kat link bawah ni 

WEBSITE : 

FACEBOOK : 






Instagram : 


contact no : 016-4460677 (whatsapp,wechat, sms, call)

Apa lagi, meh lah cuba ek..

5 comments :

Hazmin Hamudin said...

sentiasa harum jela memalam ni kan. Hehe

Kisah Si Dairy said...

terbaik...

Rosmiza Ali said...

Produk Harum Malam ni famous betul sekarang.. Tapi belum berkesempatan nak cuba.. Hehe..=)
Rosmiza Ali Official Blog™

Farah Waheda Wahid said...

itulah ada terbaca, harum malam ni ada yang ori ada yang tidak, kena pandai kenal pastilah kann?

Amanda Suria said...

SA ada 2 botol...tp lom minum lagi...