Friday, August 8, 2014

Belum Ada Rezeki Lagi

Hi Korang,

Nothing much nak citer di pagi Jumaat yang indah ni

Cuma


Ermm itu jelah

Bukan semua yang kita mintak or teringin tu boleh dapat serta-merta, so berbanyaklah bersabar..


5 comments :

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

yes...indeed!

eyza said...

Betul tu Cik Lily.. eyza ni takde rezeki lagi nak dapat baby.. Bila raya, tu je la soalan peberet.. "bila nak ada anak?".. tapi.. dapat ke kita jawab soalan tu? semua rahsia Allah.. so, sabar je la..

Rizziela said...

setuju tp kadangkala kalah gak :D

mai has said...

saya pun masih ada yang belum sampai masanya Allah nak beri rezeki yang saya ingini.tapi takpalah, saya tak berputus harap.terus berusaha dan berdoa.

Kisah Si Dairy said...

kena selalu fikir positif bila tak dapat sesuatu...