Thursday, August 7, 2014

Hantu Kopi

Hi Korang,

Kopi memang dah jadi daily dosage aku setiap hari.

Tak kira pagi ke petang ke malam ke, bila aku teragak nak minum je cer-cepat pi cari.


Tapi tak de sampai minum kopi macam minum air kosong kan. 

Janji ada bau kopi ermmm harumnya..

Sudahlah nak pi buat kopi dulu lah..




5 comments :

Jueliza Jamani said...

samalah hantu kopi gak.. tp kan saya minum kopi mineral coffee hai o tu.. memang buang toksin dalam badan la.. selain tu since minum MC tu dah takder sakit2 pala migrain.. kalo coffee lain mesti sakit pala punya

Farah Waheda Wahid said...

akak memang hardcore coffee....

Kisah Si Dairy said...

buatkan satu untuk kita ek...heheh

Misz-ella Ismail said...

Sama la kita Cik Lily. Kakchik pun peminat kopi. Rasa kopi lemak manis pahit tu best lah. dibandingkan dengan milo dan teh o yang manis. Kopi lebih banyak rasa. Heaven siot dapat minum kopi, kan.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...sedapnya pekena kopi ptg2 ni...:)