Saturday, August 30, 2014

Teh Tarik 5 Sen Secawan Sempena Hari Merdeka 2014

Hi Korang,

Ada berita baik bagi penggemar teh tarik ye


Teh Tarik Place mempelawa semua rakyat Malaysia untuk datang bersama-sama dan meraikan semangat muhibah dengan minum segelas berbuih pada harga khas sebanyak 5 sen ini 31 Ogos 2014. Satu majlis telah diadakan untuk mengumumkan satu hari istimewa ini di cawangan utama mereka semalam di The Curve.


Di antara mereka yang menghadiri majlis itu ialah pemain biola, Dennis Lau, peminat permainan video pro Ashley Khoo, ahli band ini Back2Basixx tempatan, Aster Kyle G., Brendan Aloysius, Christian Theseira dan Daryll Nathaniel. 

“No true blue Malaysian needs an introduction to Teh Tarik and what better way for us to pay tribute to this National Beverage, undoubtedly the unsung hero for uniting Malaysians nationwide, than through this event,” kata Raymond Liew, Marketing Director of Chaswood Resources Sdn Bhd. 

(L-R) Christian Theseira, Emma Mallaburn & Aster Kyle G.

“Thus, in the spirit of celebrating Malaysia’s 57th birthday as well as the muhibah spirit that makes us uniquely Malaysian, Teh Tarik Place is leading the nation by pulling everyone together to raise their glass of Teh Tarik to commemorate this day of important national milestone,” tambah beliau lagi. 

(L-R) Raymond Liew, Dennis Lau & Ashley Khoo

Jika korang penggemar teh tarik yang hardcode baik jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan segelas Teh Tarik pada 5 sen di mana-mana 12 cawangan Teh Tarik Place seluruh Negara pada hari Merdeka ini. Kebanyakan kedai-kedai Teh Tarik Place beroperasi dari pukul 10 pagi dan seterusnya. Waktu operasi mungkin berbeza-beza mengikut lokasi. Untuk senarai cawangan, pergi ke www.tehtarikplace.my atau layari https://www.facebook.com/tehtarikplace. 


Teh Tarik Place terletak di: 

• Tingkat Bawah, The Curve, Mutiara Damansara 

• Tingkat Bawah, Empire Shopping Gallery, Subang Jaya 

• Bawah lantai yang lebih rendah, 1 Utama Shopping Centre, Petaling Jaya 

• Bawah lantai yang lebih rendah, Nu Sentral, Kuala Lumpur 

• Tingkat Bawah, Sooka Sentral, Kuala Lumpur 

• Tingkat 3, IOI Mall, Puchong Jaya 

• Aras 2, Paradigm Mall, Kelana Jaya 

• Aras 2, Setia City Mall, Bandar Setia Alam 

• Tingkat Bawah, Hospital Pakar DEMC, Shah Alam 

• Tingkat Bawah, Kompleks Bangi Gateway Shopping, Bandar Baru Bangi 

• Tingkat Bawah, Ayer @ 8, Presint 8, Putrajaya 

• Tingkat Bawah, Kompleks MetroPoint, Kajang


8 comments :

Nadia Johari said...

5 sen je..fuhh..semua orang suka minum teh tarik..jom minum

Anonymous said...

Ish.. teh tarik tak sedap dan tidak menyihatkan badan. Bola besi tak kembang mana cun wei

hazman fadzil said...

Dah lama gak tak singgah metro point tu... boleh la jengah - mesti baru baru buka lagi tu...

eyriqazz said...

Jom terjah ramai-ramai..

wazy said...

Tetiba rasa nak pekena teh tarik lepas balik kerja ni , lagi bagus ada cawangan di Johor, boleh lepak-lepak selalu

Rosmiza Ali said...

Allah, melepas.. Iols dah la suka teh tarik.. Tapi baru berkesempatan baca entri ni.. Aduyaiii.. Rugi2..
Rosmiza Ali Official Blog™

Elya Roza said...

teringin nak cuba ..tak tercuba2 lagi

Amanda Suria said...

Alahai...SA bkn penggemar teh tarik