Thursday, August 28, 2014

Tak Baik Buat Begitu, Tak Sayang Ke

Hi Korang,

Simple quick entry di pagi ini gara-gara melayan youtube mengenai kucing malam tadi.


Of courselah aku sayang sangat binatang especially kucing, dah sebab tu jugak aku sanggup bela 2 ekor budak hitam #DakUban dan #DakPusat walaupun aku sememangnya sibuk 24jam kurang melekat kat rumah.

Tapi sanggup tak korang buat begini kepada binatang kesayangan korang


Meh kita cucuk kepala dia hahahha muke yang tukang cucuk tuh bukan main jahat lagi kan


Tengok dah tercabut dah dengan telinga sekali hilang.

Hahahahha

Tapi itu bukanlah binatang betul pun, sekadar hiasan cupcake yang aku dapat masa event baru-baru ini.

Sungguh kejam!

#DakPusat masa 2 bulan cam tuh, comel je kan

Bila tengok kepala kucing comel tercabut, terus teringat kat budak berdua kat rumah tuh. Cercepat sambung balik kepala kucing comel ni.

Itu perasaan orang yang sayangkan binatang tapi bagaimana pula orang yang langsung tidak ada belas kasihan terhadap binatang? 

Ermm fikir-fikirkan lah

Nak sambung keja dulu ek..



8 comments :

AyuArjuna BiGoshh said...

aku rasa ko kejamlah kak makan kek kucing tu hahahah

Shark Kay said...

org begitu mmg tiada perasaan,
biasanya tak panggil orang dh kalau begitu,
heheh.
dh sama level dgn binatang je.

lieyalatif said...

omg!!! comelnye ciklily hiasan cupcakes tu heheeheh....

oo ciklily suke kucing yeak...lieya plak takut kucing hahahah adoi laaa...

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....wah comelnya kucing tu...:)

Kisah Si Dairy said...

alahai...comel kot...sayang pulak nak makan...

eynda said...

Sama pulak entry kita hari ni pasal kucing... :-)

Rosmiza Ali said...

Hanya pencinta haiwan jer faham perasannya macamana.. Saya dengar anak kucing mengiau2 pun dah sedih.. Boleh nangis esak duk pikir apela nasib anak bulus yg tak berdosa tu.. Huhu.. T_T
Rosmiza Ali Official Blog™

Amanda Suria said...

Apa yg SA mampu ckp....sebenarnya org tu xde otak...kucing tu bkn sekolah pun nk tau ikan tu leh mkn ke x...sakit hati je