Tuesday, August 26, 2014

SHILLS Workout + Beauty Workshop

Hi Korang,

Citer 2 minggu lepas.

Actually tak plan pun nak ke event ni, tup-tup Mr Big nak pi jejalan kat Bukit Bintang kan. So why not, singgah je lah while dia pi shopping beli barang computer.


Event SHILLS ni di adakan di Celebrity Fitness Lot 10, tingkat paling atas sekali.



Sesampai je terus je masuk ke area yang khas untuk berzumba tuh, register then pi amik-amik gambar. Dahlah aku sorang je melayu nasib baik ramai gak bebudak bloggers cina ni sembang-sembang dengan aku. Adelah geng sket kan.


Bukan workout, SHILLS memperkenalkan produk nak kata terbaru tak lah tapi generasi keempat tau produk ni iaitu SHILLS Miracle-Lift range. Untuk bercerita lepas lanjut pasal produk kecantikan ni, SHILLS telah menjemput beauty guru dari Taiwan Zach. Kalau korang perasan, muka dia sebiji macam pelakon Korea yang datang drama ‘My Love from Star’


Yuki sebagai model untuk Fit Patch Anosa

Elena jadi model untuk V mask

So workshop dalam Bahasa cina, kerlass ok nasib baik Yuki duk sebelah aku dan explain satu persatu.

cara menggunakan Fit Patch Anosa

titik point cara mengurut muka dan kesannya terhadap anggota badan yang lain

cara urutan muka

Macam yang dapat aku belajar dari workshop selain daripada cara bersenam yang sesuai di pejabat kan.


Shills Miracle-Lift Body Contour (RM148 – 250ml)

Shills Miracle-Lift Firming Body Wash (RM59 – 200ml)

Shills Miracle-Lift Firming Body Scrub (RM59 – 250ml)

Shills Miracle-Lift Facial Firming Mask (RM118 – 5 pcs)



Ada lucky draw session jugak, menanglah aku sebakul buah sumbangan MBG as a sponsor. Seronok minggu lepas, asyik minum jus buah je bile time dinner. Sesket blend buah sesket blend, rasa cam dah kurus plak bila minum air buah selalu ek.

Thanks Shills..

3 comments :

Kisah Si Dairy said...

tak rugi la pergi event tu kan..boleh krus asyik minum air buah je.hihi

hazman fadzil said...

Alahai....rugi betul aku tak join event nie...kalau tak mesti dapat keluarkan peluh jantan... hehehe...maklumlah dah lama tak bersenam kan....

Amanda Suria said...

Ternganga2 la cik lily event dlm chinese eh...tp bab buah tu SA jeles jugak...sbb SA pencinta buah