Friday, March 11, 2016

Semata-Mata Nak Elakkan Jem, Terus Ke IKEA Cheras

Hi Korang,

Semalam petang, malas nak balik umah awal sebab jalan jem.

Sebab tak de tempat nak dituju, ktorang ke IKEA Cheras yeahhh..

Apa ada hal, sebenarnya kalau naik motor mana ada jem kan. Tapi dah tak tau nak makan apa so singgah ke situ. 

Orang tak de lah ramai sangat pun masa ktorang sampai tuh, so boleh lenggang lenggok jalan amik tray, siap facetime dengan Dak Aakif tu ajak diorang sekeluarga datang sekali makan kan. 

Cam biasa, haruslah order

IKEA Meatballs

Dah kira macam signature dish diorang kan, so kalau tak makan rasa cam tak lengkap plak trip ke Ikea. Order tak agak-agak sekali 20 biji terus, RM18.00 sajor.


Ade jugak order menda lain, makan-makan lepak-lepak borak-borak tup-tup dah sampai kul 9.30malam cam tuh. Bayangkan daripada pukul 6.30petang dah ada kat situ kan.

Mentang-mentang air kopi boleh refill so kasi abiskan jelah ek hehehhehe

Ok jom pi Ikea lagi nak?...



6 comments :

Dkna Abza said...

hari ni syik singgah blog yang cite pasa meatball ikea je.. hahaa.. terliur nak makan, tak pernah makan.. aduuii.. nak kena p sana gak ni..makan jer..tak leh shopping ..

Norma NML said...

Ikea meatball mmg pujaan ramai..hihi

Kak Mahh said...

Jangan order selain meatballs baru nikmat makannya terasa .

Jueliza Jamani said...

jue pergi ikea mesti tak sempat makan tau.. asal pergi beratur panjang giler.. cancel nak makan so shopping jer lah.. itu pun 1 jam jer kak lily sebab anak2 tinggal kat smaland tu.. hahahah

Mahamahu said...

Firstime makan meatball IKEA suka sedap nak dtg lagi lah hehehe.. Kat Putrajaya ada kedai special Meatball saja nanti kita pergi yer...

ArELeEz said...

owh.. rindu nau2 kat meatball ikea. hu3..