Thursday, March 3, 2016

OOTD Cik Lily Putih Dengan The Kite KL

Hi Korang,

Dah kenapa aku ni nak terjebak plak dengan perangai dak-dak masa kini kan!

OOTD ataupun nama panjangnya outfit of the day memang diantara hastag yang meletup di Instagram. Cuba korang pi tengok sendiri berapa banyak gambar di post guna hastag ni. 

comey dak?

Dan akhirnya aku tersangkut jugak guna hashtag #OOTD ni.

Sebab apa?

Biasalah bila kita dah kerja dengan jenama-jenama fashion yang baru nak naik, promotion adalah amat penting bagi orang kat luar sana dapat kenal jenama-jenama fesyen ni. Bila The Kite KL mintak tolong aku promote baju-baju diorang ni, so kenalah buat gamaknya


baru nak belajar cam ni la

cam kaku pun ada gak kan

Nasib baik ada sifoo OOTD blogger SabbyPrue ajak cam ne nak posing kan hahahhahaha

Kalau tak hancusssss mak noks

Oh ye The Kite KL ni menawarkan pilihan baju-baju daripada size biasa hingga ke plus size. Itulah sebabnya aku setuju nak kerjasama dengan diorang ni, ada saiz baju mak. Kalau tak memang tak delah kan.

oklah kan, plus size baju memang mahal sket. Sebab guna kain banyak

Korang boleh check it out di instagram @TheKiteKL 

Kat situ memacam jenis design baru semua ada, yang beso yang kecik, yang warna terang, yang warna pastel semualah.

Jangan lupa check it out The Kite KL ye..

p/s : nampak kaku tu biasalah ek, baru-baru kan.. seram pun ada gak


5 comments :

Dkna Abza said...

tak pernah lagi guna #ootd... hahahaa..

Siti Rohaida Yusof said...

cantik...

Suriaamanda said...

eh cantik gak baju kat The Kite ni...jom skodeng lagi...

mama tisya said...

Sesuai ngan ciklily.. Kita jrg juga ootd

notie said...

lily.... lah 1 patern je ke. OOTD lah dengan banyak baju dan design baru leh tertarik debom. Akak pun macam berminat je nak tenguk design lain