MY HISTORIC MOMENTS

Wednesday, March 23, 2016

PUPA MILANO DOT SHOCK Make UP Collection 2016, Belajar Simple MakeUp

Hi Korang,

Last week sempat kau hadiri media event anjuran SASA di Ioi City Mall Putrajaya.



Alah dekat dengan rumah so haruslah kena pi kan, tak pi kang rugi plak rasanya yelah sekangkang kera je dari rumah. Time kerja so tak delah ramai sangat orang pun kan.


Meh aku share sket mengenai PUPA MILANO ni ek





PUPA is fashion make-up, treatment products for face and body, bath and after bath products, fragrances, creative beauty kits.

PUPA, a woman, a thousand passions, her beauty…

The PUPA woman is perfectly aware, she can choose, she’s passionate and free, but loyal at the same time. She knows what she wants, and she knows how she wants to feel.. beautiful, first of all for herself.

PUPA has always been her world… today she is a grown-up woman and her brand is now ready to satisfy all her beauty needs: the most glamorous colour trends, research, innovation and guaranteed material quality, innovative formulas and exclusive patents, its excellent and unique price/quality relationship, the design and the state-of-the-art materials and lines, essences contained in exclusive, collectable objects. 

- Make-up
- Intensive Cosmetic Treatments for Face and Body
- Fragrances
- Bath and after bath lines of products
- Make-up kits

Pupa brand is owned by Micys Company, an Italian firm born in 1976. It exports its products in 70 countries all over the world.

Event yang sangat simple je tau.

Ms Grace, marketing manager for SASA Malaysia

Mr Giorgio Forgani, make up artist untuk Pupa Milano

A speech from Mr Giorgio Forgani selaku international make up artist untuk Pupa Milano. Nampak cam simple je orangnya tapi very impressive background.


So untuk musim Spring-Summer 2016 ni, Pupa Milano memperkenalkan warna-warna bagi make-up keluaran mereka berkonsepkanexpression of femininity: energetic and dynamic yang berbentuk geometrical dan di reka untuk super trendy graphic looks.


Kemudian Mr Giorgio menunjukkan make-up demo untuk Spring-Summer Collection ni, memang warnanya nampak macam vibrant, shocking dan segar je bila di pandang.


Di antara menjadi koleksi PUPA MILANO Spring-Summer 2016 adalah:-


DOT SHOCK EYESHADOW PALETTE 
is dedicated to the eyes and comes with 5, pure color eyeshadows, which have a satin and luminous finish.

VAMP! STYLO LINER 
to draw and define your gaze with a graphic touch and shocking colors.

DOT SHOCK BALMY GLOSS 
gives you an unexpected “tailor made shade”. 


DOT SHOCK BLUSH
The face is delicately tonalized thanks to the multicolor pearls 


MISS PUPA
Ultra bright lipstick


LASTING COLOR GEL 
Glass Effect Nail Polish

Of courselah ktorang berkesempatan untuk hand on sendiri produk-produk Pupa Milano ni kan. Aku pun tak lepaskan peluang, meh conteng mata hehehe jadilah dapat rasa guna VAMP Stylo Liner ni sedap gak wei, smooth je bila kena kat kawasan kelopak mata tuh.

Ermm nanti bila dah pakai, aku citer kat korang kehebatan make up Pupa Milano ni ek...


4 comments :

Julia Johari said...

cantik sgt semua produk makeup ni...rasa nak tadah muka je nk tgk cm ne hasil makeup...woww

Blog Akak Kembang said...

tertarik ngan dot shock blush tu...hehehehe

Dkna Abza said...

terliur pulak tengok DOT SHOCK BALMY GLOSS tu kak..tapi dkna tak pandai mekap hahaha

Syafiqah Hashim said...

Tudiaa CIk Lily belajar makeup. Teringat time Pika makeupkan CIk Lily time dkt AJlaa tuu.. Ihikkss..