Thursday, March 31, 2016

DYNAMAX 18, Fat Burner Yang Sedap Di Makan

Hi Korang,


Sekarang ni musim orang kuruskan badan agaknya.

Rata-rata orang di sekeliling aku sibuk nak kuruskan badan even Mr Big pun bersungguh-sungguh lah nak bakar lemak. Katanya nak beli baju payah kalau saiz beso ni, yes yang tuh aku akui sebab aku pun sama gak cam dia. 


Aku pun cubalah Dynamx18 ni, ada orang rekemen kan so cubalah kan aku ni mudah terpengaruh hehehehe

Ok sedikit info mengenai Dynamax18

Dynamax18 antara supplement menjadi pilihan ramai untuk menguruskan badan, meningkatkan kecergasan serta menajamkan fokus. Kalau nak tahu , Dynamax18 merupakan supplement pilihan mereka para atlet dan profesional.

Selain khidmat nasihat serta aturan pengambilan selepad belian kepada pengguna. Jadi, kita tak perlu risau, kalau ada sebarang kemusykilan tentang pengambilan Dynamax18, boleh terus berhubung dengan mereka.


Di antara kandungan Dynamax 18:
Maltodextrin, Sipernat, Sucralose, L-Carnitine, Citric Acid, Dextrose, Caffeine, Vitamin C, Arabic Gum, Acaiberry, Cinnamon, Rock Salts, Dates, Green Tea , Blueberry Flavour

Cara Pengambilan Dynamax18 :

letak 1 scoop je

kemudian goncangkan 

Caranya mudah saja, hanya campurkan 1 scoop Dynamax18 dengan 100 - 150 air sejuk dan shake. Disyorkan minum semasa perut kosong iaitu sebelum sarapan, sebelum melakukan workout pada sebelah petang.

Pengambilan Dynamax18 tidak boleh melebihi 4 scoop sehari. Jangan minum 6 jam sebelum tidur. Banyakkan minum air kosong dan amalkan gaya pemakanan yang sihat.

Ermm amalkan gaya hidup sihat tu payah sket kan sebab aku ni malas sket nak work out hehehhehe

Kesan Penggunaan Dynamax18

Aku tulis dalam bentuk point ek, senang sket nak pahan

1. Mencuci perut

Bangun je pagi, buang semuanya segala lemak, air, semua sekali la kan hehehhe

2. Tenaga bertambah

Itu pun betul jugak, rasa jadi cergas setiap waktu. Even aku naik train tak de rasa layu-layu lagi dah kalau travel ke KL ek.

3. Jadi rajin

Dulu lipat kain, 2 minggu sekali sebab malas. Now every week ada je masa lipat kan, rasa cam sekejap je kan. Kerja rumah pun berjalan lancar gak lah.


Aku memang tak timbang pun berat badan aku sebab terlupa tapi aku dapat rasanya ada a few baju lelama aku dah boleh pakai balik. Kira macam kg tak turun tapi inci badan mengecil so nampak slim la sket kan hehehehe wei mau tak bangga kan.

Untuk korang yang rasa nak cuba pembakar lemak sedap ni, meh check it out

Facebook :

Instagram :

Email :
eighteenworld18@gmail.com
admin@dynamax18.com.my

Contact : 

013 - 3808 354 
017 - 6048 354


Set Dynamax18 ni di datangkan dengan shaker dan tshirt lagi tau so boleh pakai tshirt ni sambil work out ek hehehhe. 

Kalau malu nak call, whatsapp jelah kan. Diorang akan reply secepat mungkin so jangan bimbang kan.

Nak cantik, nak kurus boleh jadikan Dynamax 18 amalan tau..


2 comments :

wahida said...

wah...good review ni...

Azamudin Mansor said...

Pm harga 01117920107