Wednesday, March 2, 2016

Menu Makan Tengahari Cik Lily Putih

Hi Korang,

Minggu lepas memang tak keluar kemana pun time lunch.

Normally kalau aku ada event/ kerja luar memang jarang makan kat area opis ni. Yelah if busy semedang aku memang bedal apa je yang ada kat pantry ni. Sebab tu aku selalu beli biskut sedap-sedap dan mahal kan, sebab itu jugak yang aku makan hahahhahaa

Haruslah makan kat bawah office ni, jangan harap nak drive out pi makan luar ek. Panas sungguh, sampai stereng pun tak boleh nak pegang.

nasi campur kedai mamak, ayam tandori dia sedap wei

Ginger Chicken Cutlet Rice - makan tepi tasik oo

nasi campur kedai kakak - lauk kampung awesome

Nasi goreng cina - bolehlah

Ayam masak merah dengan sayur kacang, nasi tak yah. diet..

Inilah di antara yang jadi pilihan menu lunch aku selain daripada makan biskut kering cicah milo hehehhe

Korang plak, makan tengahari apa selalu ek?

Orang melayu mesti nak makan nasi kan...

3 comments :

Norma NML said...

nampak sedap..terus perut rasa lapar :D

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Biasa kalau malas keluar office buat milo n makan roti je. huhu.... kalau rajin bli la ayam goreng kunyit mat rock. hihihi

Haslinda Lynn said...

aduh terliuq kita...selera sggh