Friday, July 18, 2014

Buka Puasa Di Vistana Hotel, Berdua Je

Hi Korang,

Abis dah projek review buffet ramadhan.

honestly dah abis wokeh

Tapi jemputan buka puasa luar tu senantiasa ada lah, sampai tolak-tolak dan pass kat blogger lain untuk diorang cover plak. Cukup-cukuplah aku menulis pasal buffet ramadhan 2014 ni ek.


Walaupun aku dah pernah buat review ramadhan buffet di Vistana Hotel ni kan, pihak hotel sudi mengajak sekali lagi aku ke sana untuk rasa suasana time buka puasa plak. Ingat ek masa review dan masa real buka puasa lain tau. 

So aku dengan Mr Big je lah, kebetulan hari isnin tu dia cuti jadi mengekor dia ikut aku pi buat kerja luar kan. Kira bekerja sambil berdating la ek

Sampai sana dalam kul 7.00pm cam tu, just nice. Bagi voucher then terus pi naik tingkat 3.

Memang line up buffet bukan main banyak, nampak cam sedap-sedap belaka. Malas nak tunggu beratur panjang, ambil jelah dulu apa yang nak makan.

satay daging, spagethi dan macaroni cheese

kuayteow dan meehoon, ermm lama tak makan

paru berlado, ayam tandori, sambal tempe, ayam kunyit, kepok dan nasi beriani

Lepas buka, bangun 2-3 kali ambil makanan then trus je ktorang balik. Malas nak lama-lama, datang pun untuk makan je kan.

sagu gula melaka

kuih muih platter

hehehehhehe

Once again, thank you Vistana for the invite. Lepas ni, nak datang lagi ke sini review bilik plak ye.




2 comments :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak lily, perghhh bestnya. teringin nak join review buffet ni tapi baby kecil lagi, tak berani nak bawa keluar mlm. heee sedapnya tgok plate korang amik ~~~

Amanda Suria said...

Best giler hari2 mkn sedap