Tuesday, July 22, 2014

Buka Puasa Di Shazana Pau & Cafe, Kg Baru

Hi Korang,


Minggu ni minggu terakhir kita berpuasa kan.

Rasa cam kejap je plak, tahun ni puasa.

So bila dah minggu last ni, semuanya jadi malas. Mr Big plak lately ni asyik nak makan luar je, aku ikut jelah. No hal punye.


So semalam ktorang buka puasa di Shazana Pau & Cafe di Kg Baru ni. Jemput mama sekali, ya ampun masuk KL pukul 4.30ptg amat tidak digalakkan, sakit dibuatnya. Jem merata.. Sampai umah mama dalam kul 6.00ptg cam tu, then trus pi jemput Mr Big plak.

Masuk je balik jalan Tun Razak, tak jem langsung. Eee sakitnya hati..


Ktorang sampai Shazana Pau dalam kul 7.00pm cam tu. Tempat memang tuan punya kedai dah reserved kann, maklumlah tokeh kedai kawan seoffice Mr Big so senang sket.

Orang tak ramai pun, so senang nak ambil makanan. Lagipun duduk plak depan buffetline so lagilah senang.

Mehlah tengok apa yang sempat di jamah

kuih-muih

bubur lambuk

puding caramel

mango pudding

simple dessert

soto ayam pedas berapi tapi sedap

lauk pauk tanpa nasi

laksa johor favourite ditambah bergedel ikan

Ermm berpinggan-pinggan makan sebab sedap kan. Paling aku suka soto dengan laksa johor sebab favourite kan hehehe..

Lepas makan terus jejalan pusing 1 KL plak…


7 comments :

Shaklee said...

Adeeehhhh terliur tengah2 hari ni


mesti cuba ni!


saya selalu apa yg CLP share dalam blog mesti saya try


btw nama saya Siti Al'Izzah kat fb

haritu kita chat ^_^

Sally Samsaiman said...

perghh...ada buffet jugak situ..heee~

Wak Gelas said...

wahh tengok gmbr pon sodap tuuu., sibbaek wak poser nih.,ihHKKs

Myvitrd said...

wah best2 pernah makan sini dulu.. masa tu ciklily ajak buka puasa sini.. heheehe

Amanda Suria said...

Bestnya....puding caramel tu sgt2 menggiurkan

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...syoknya berbuka di sini...:)

hazman fadzil said...

Perghh... tengok laksa johor nie geram pulak aku tengok... kuahnya pekat buat terliur je ni...