Saturday, July 5, 2014

Nak Buka Puasa Di EVERLY Hotel PUTRAJAYA Secara PERCUMA?

Hi Korang,

Rasa-rasa nak buka puasa secara PERCUMA di Everly Hotel Putrajaya ni, ini ada berita baik untuk korang.

Haruslah mau kan, FREE tuh.

Caranya:

Korang just LIKE fanpage The Everly Hotel Putrajaya. Nanti aku letak link kat bawah ni. Lepas tu plak korang LIKE dan comment je gambar yang ada kat dalam fanpage tuh. La bukan semua gambar, nanti aku letak gaklah link kat bawah ni ek.


Ok Ok ini linknya

Link untuk gambar


Link fanpage The Everly Hotel Putrajaya


Hah, itu je.

Senang bangat kan. Team Everly Hotel akan memilih pemenang secara random gituh. Bukan aku yang rekemen ek. Lagipun sape lah aku kan. hehehehehhehe

Sedap ooo buffet ramadhan di hotel ni, aku dah rasa pun semalam. Memang pelbagai pilihan makanan yang buat korang meleleh air liur lah..





3 comments :

Nadia Johari said...

Senangnyerr

Amanda Suria said...

Wah...menarik ni....ok2 SA terjah kjp lg....

hazman fadzil said...

whoaaa... best la nie... nak cuba jugak laa.... if ada rezeki boleh buka pose dengan cik lily kan... hehehehe