Thursday, July 10, 2014

Buka Puasa Bersama Volkswagen Malaysia

Hi Korang,

Minggu ni banyak betul buka puasa kat luar.

Inilah orang media, sana sini ada je jemputan makan dengan client. Nak tak nak, aku bawaklah Mr Big kan sebagai peneman. Kurang-kurang ada teman nak drive balik memalam kan.


Ktorang dapat jemputan ke buka puasa media anjuran Volkswagen Malaysia. Alah dekat ALOFT Hotel di KL Sentral ni je. Disebabkan ktorang sampai lambat so dapat seat belakang-belakang jawabnya.

Nak ambil gambar makanan buffet pun tak sempat coz media briefing dah start kan.



Ok dengar jelah bos besar Volkswagen citer ek. Banyak gak info yang aku dapat tau ni. 

Its time to buka puasa.

Laksa Sarawak - awesome, sedap

Satay, sotong bakar, lemang - simple je kan

Ini je yang sempat aku snap gambar coz sibuk makan kan. Alah aku kan dah biasa pi makan kat sini so not badlah makanannya.


Anyway terima kasih kat Volkswagen atas jemputan buka puasa media ni. Hopefully nanti kalau ada event ke launching ke, roadtrip ke sila lah jemput aku ek

Hehehhehe…

5 comments :

Kisah Si Dairy said...

tak kasi ke kete sebijik...hahha

hazman fadzil said...

perghhh.... tengok laksa sarawak tu boleh agak set makanan yang sedap kan....

Hazmin Hamudin said...

Fuh.. puas la makan bulan puasa ni ye.. Sana sini jemputan makan buffet je.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....best2nya sentiasa ada yg menarik...:)

Amanda Suria said...

Goodies tu cantik la...Laksa Sarawak.....oh my..my....sedapnya cik lily....