Thursday, July 31, 2014

Secawan Kopi Di Pagi Ini

Hi Korang,

Selamat pagi....

Ermm hari ni dah start keje pun.

Actually semalam sebenarnya tapi di sebabkan otak cam lembab-lembab je so malas lah. Terus call office cakap sambung cuti hehehhe.

So sempatlah kemas rumah, tukar langsir, kemas dapur kan.

 
Hari ni tak boleh lah nak cuti lagi, bangunlah seawal subuh pi kerja. Aik tengok trafik clear plak, apa lagi meh singgah kejap di kedai kopi favourite melayu urban kat Kuala Lumpur ni.


 
 
Malas nak fikir panjang, terus je order double shot espresso yang tall size je.

Sekali teguk terus terbeliak bijik mata.

Ok nak sambung kerja ye..

Selamat berhari raya pada korang yang still cuti lagi, ermm mesti tengah siap-siap nak pi open house sedara mara kan...

 

4 comments :

hazman fadzil said...

Macam ko bila dah cuti mesti lambat je mood nak masuk ofis kan...cam aku raya kajang je.... so abis syif balik lepak umah diorang la... :)

Hazmin Hamudin said...

saya pun tak kerja jugak hari ni. tapi takda la sempat pegi kedai kopi urban ni. Hehe

Sya Mimie said...

Sdapnya.. Tp syng xleh mnum kopi skrng ni sbb prgnt..

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...selamat beraya yer...:)