Tuesday, July 1, 2014

Pembukaan XES Premium Boutique, Sangat Cantik SUMMER Collectionnya

Hi Korang,

Lately ni agak lembab sket mengupdate blog.

Bukan sebab puasa tapi huruf M beso dah terbayang-bayang je kat otak ni la. Sudah jangan nak mengarut, meh aku citera ceriti dengan korang pasal event ni ek.


Ini kira first time aku dapat join ke XES event, thanks to bebudak blogger yang baik hati mengajak aku pi sekali ni tau. Love u bebeh !



Siapa yang tak kenal dengan jenama barangan XES ni kan? eh famous gak wei dengan koleksi kasut dan handbag untuk wanita. Koleksi untuk lelaki dan kanak-kanak pun ada jugak.




beg untuk berweekend

suami tercinta pun ada jugak kasut untuknya

kanak-kanak pun ada

boleh jadi rimau ni kalau pakai kasut ni hehehe

Kini XES menambah lagi outlet terbaru mereka iaitu di Glenmarie Shah Alam yang merupakan butik premium yang lebih besar dan luas. Ianya juga menawarkan rekaan terkini dan harga yang berpatutan.


Majlis pembukaan di rasmikan oleh Mr Simpson Wong, Managing Director of Shellys Marketing Sdn Bhd.


“It has been our endeavor to enchance customer experience at our stores with the finest quality of products, relaxing shopping ambience with contemporary feel and superb professional service that XES Premium Boutique has on offer” kata beliau lagi


Mehlah kita intai sket koleksi terbaru SUMMER XES ni ek






Hah

Rasa seronok plak bila tengok SUMMER collection ni kan. Macam nak beli je semua ni, nak melaram tiap-tiap hari.



Meh singgah mana-mana Butik Premium XES yang dibuka setiap hari dari pukul 10 pagi hingga 7 malam. Biar korang tengok sendiri samaada betul ke tidak apa yang aku cakap kan, dengan pelbagai rekaan terkini, variasi kasut selesa dipakai dikaki, beg tangan yang cantik untuk di gayakan pada setiap hari.

Tapi yang paling penting harga yang berpatutan uolls..

Selamat menjamu mata!



5 comments :

Kisah Si Dairy said...

menarik jugak koleksi mereka nie ek.

JunAina said...

Lawa2 jugak design kasut XES ni, boleh intai2 buat kasut raya.

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP....semuanya cantik belaka...:)

hazman fadzil said...

nampaknya diorang dah tukar katering laa....tak macam tahun sebelum nie EDEN KATERING tapi tempat nie memang selesa la kan sebab besar , luas dan banyak stall

Mas Zull said...

assalamualaikum CLP...boleh la cari kasut raya kat XES ni...:)