Monday, October 11, 2010

TQ PBB - Aku Suka Rezeki Lagi

Hi Korang,

Di hari isnin cam nie, entry kena sempoi2. Maklumlah monday blues kan. Semua orang mesti tension punye kan. So bagi nak mereleasekan tension korang, aku nak citer sket nie..

Sabtu lepas, Mr Big ada company dinner kat Mines. Dah 2 tahun company dia dinner kat situ. Maklumlah tempat je boleh menampung 4000 orang dalam satu2 masa. Ala dinner company, biasalah ada makan, minum, persembahan, goodies bag, lucky draw, staff award dan memacam lagi lah.


Tapi dinner kali nie, ada ke diorang bagi beg pi haji as  door gift. Terperanjat jugak aku bila dia hantar kat kereta nak tergelak pun ada. Bila pegang terasa berat plak. Mesti ada isi lagi nie.Hah, bukak punye bukak, bukan main memacam lagi ada lah. Korang tengoklah gambo kat bawah nie.


Pas tu, lucky draw plak. Aku rasa mrBig aku nie memang ada ong lah. Dah 2 tahun dia dapat hp free. Sebab tu aura dia tu dah jangkit kat aku. Ermm ramai orang suker suruh dia cabut no. Mesti dapat yang ong ong punya lah.


Ermm dapat Sony Hp. Jadi lah daripada tak de. Yang best tu, sape nak pakai hp nie. Aku baru je menang lucky draw hp masa kat LG Cookie Party hari tu dan mrBig plak baru je beli IPAD 2 minggu lepas. Maybe hp nie nak kasi mak mertua den kot, sebab bila ktorg call dia selalu tak dengar. Tapi x sure lagi..

Untung kan?

So pas nie, agak2 korang nak dekat tak dengan mrBig aku? Huahuahuahua....All the best. Kalau korang kaki kereta RC, dah confirm memang boleh satu geng dengan dia..

7 comments :

hamzah ian said...

bagi kat sy lah hp sony tuh... hohohoho

MAMASYAZA said...

bagi akak la hp tu..hehehe

isabelle said...

ish ish ish...
bestnyaaaa...
xtau nak kata apa lagi dah

Hidayah Ismawi said...

Best nya ! The only time I menang handfon utk lucky draw.. dah kasi ticket tu kat org lain sbb balik awal :( ... rezeki dia lah ..

gadisBunga said...

bestnye...selalu bertuah ni! :)

kak ina kl said...

kalau camtu kan..lain kali jumpa suami kamu..kena minta aura dari dia..
tahniah dpt 2 hp bagi tahun ni..ada ong ek

- zuriey - said...

wah..banyak ong ma..saya xpernah bertuah kalau cabutan bertuah tue