Tuesday, October 19, 2010

Contest : Hadiah apa ya untuk mak?

Korang,

Tengah duk kemas2 blog nie sambil makan viennetta dgn lemonade sambil ditemani Mr Big yang kyushuk betul tengok concert kat tv nie, aku terperasan ada orang invite join contest kat blog dia.

Ala senang je, Contest : hadiah apa ya untuk mak? by Salmia. Syarat-syarat pun pun tak susah mana. Aku pun terus join lah.



Ini mak Salmia yang akan menyambut hari jadi yang ke 50 pada 15 November ini.

“Selamat Hari Jadi makcik, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki”

Aku rasalah suka untuk aku bagi cadangan pada Salmia hadiah yang boleh di berikan kepada maknya.


Bantal Sejuk

La bukan apa, Salmia ada mention kat entry dia yang maknya kurang tidur. So aku cadangkan guna bantal nie untuk tidur. Actually bantal sejuk nie banyak faedahnya jugak, nah baca nie:- 

"tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang membahayakan badan kita dan permukaan bantal adalah anti bakteria. Fungsi utama bantal sejuk kesihatan adalah untuk mengurangkan kepanasan badan yang disebabkan berlebihan makan makanan goreng atau pedas. Kesibukan harian menyebabkan badan rasa letih, tekanan kerja yang berlebihan menyebabkan sakit kepala (migrain), kekurangan tidur, sakit otot boleh dilegakan dengan bantal sejuk ini. Ia juga menolong mengurangkan tekanan darah tinggi dan mengurangkan sakit sengal"

Harganya plak berpatutanlah. Tak sampai RM100 pun. Depend size yang dia nak lah. Nakbeli kat ne? Secara online lah. Senang kan. Nie antara web yang jual produk nie Shimazmir, Masnorhayati, dan juga  MsJualjual2u.

Senang kan? Apalagi korang, jom join Contest : Hadiah apa ya untuk mak? by Salmia

Tarikh tutup peraduan : 10 November 2010

Pengumuman pemenang : 15 November 2010
La tunggu apa lagi, jom lah cepat. sempat lagi tau...

5 comments :

POSH76 said...

first time dgr psl bantal sejuk....thx for sharing good luck yer...

POSH76 said...

first time dgr psl bantal sejuk....thx for sharing good luck yer...

lina said...

Good luck lily

Salmia said...

thanks ciklily sudi join contest mia ni.. bagus juga cadangan ni. :)
nama akak akan disenaraikan di sidebar nanti yea.. stay tuned!

alinac lover said...

gud luck :)

mcm besh pulak tgk bantal tu~
saya pon kureng tido..hihi