Tuesday, October 19, 2010

Taylors University, Kami Cipta Sejarah - Last Part

Korang,

Seperti yang di janjikan. La korang tak tau ke? Nah baca entry aku pasal part1 nie. Walaupun camera canggih tapi sket je gambo orang aku amik sebab aku suke amik gambo view je. hehehhe

Ada lagi, amik nie.

Gplus Chairman, Tokey Teh Tarik.

Ishk budak lapo nasi nie lah

Kyusuk betul kan budak berdua nie

Eh korang nie ada apa2 ke

Jangan bagitau orang lain tau

K ina sukerlah tu kan
Apa yang ko tengok tu deck?


Best oo library nie, air con sejuk tau

Rehat lagi, sejuk tuh..

Ermm tengah panas photoshoot nie..

Itulah serba sket yang dapat aku uploadkan. Maklumlah aku tengah curi-curi masa nie. So apa lagi? cepatlah cilok. Aku tak include backlink pun sebab banyak sangat. So korang boleh refer frens list aku kalau korang nak link okeh.

Mesti orang muak tengok gambo je kat blog aku nie kan. So pas nie no more pasal Taylors University lagi tau. Aku nak citer pasal makan plak.. huahuahuahua


Orang yg lambat upload gambo

So thats it.. Hope u enjoy these photos!

4 comments :

Matjoe said...

best dowh aku tgk korang ni. rindu nk joint event2 ni

Salmia said...

sonoknye..

eyriqazz said...

siapa yang berbaju merah tu?hik3..

hazman aka species1980 said...

hmmm... gambar " jangan bagitau orang lain tau " MEMANG tak leh blah... ekekeke