Friday, October 8, 2010

You Again?

Korang,

Nukilan ini di tujukan kepada seseorang..

Itulah Dia..

Apa yang aku cerita ini memang betul2 terjadi pada aku. Sampai ke hari ini aku still lagi teringat2lah. Takut kalau benda2 cam nie terjadi kepada anak-anak kita nanti kan.

Anyway,


Nuffnang dengan bermurah hatinya bersama dengan Walt Disney Motion Pictures Malaysia memberikan tiket percuma kepada 60 Nuffnangers yang akan berpeluang menonton filem kelakar tak ingat nie.


So korang, apa lagi jom join contest nie.

5 comments:

Liza said...

tringin nak join tapi nampak mcm tak ler jer...

LiFe KaMi said...

wah ini berita baik ni.. best2..:)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

nak join jugak tp biler nye nak balikkkk! huwaaaaaaa

noor afzan said...

teringin nak buat entry pasal ini tapi entah la tak tahu bila.
haisyoo..busy sikit la lately ciklily.
good luck k =)

Nia said...

jangan add dia!! JANGAN!!!

hehe..mcm aku kenal jerk.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails