Saturday, October 23, 2010

50 Bloggers Diperlukan!

Hi Korang,

Lambat sket update hari nie coz busy dengan course nak jadi doktorlah. Betul lah? La korang tak caya ke? tunggu entry esok tau.

Sambil aku berblogwalking tengahari tadi, aku terperasan blog nie 100penulis.com


Bila dah baca, rupanya diorg cari 50 blogger yang blognya aktif. So apa lagi haruslah aku join kan? Ala bukan apa untuk tambahkan kawan then tambah traffic. Itu je..

Yang penting, cari kawan tau.Mana tau, jumpa yang sekepala dengan aku kan.

La kalau korang nak join gak, click link nie.

http://www.100penulis.com/2010/10/50-bloggers-diperlukan.html


Hah, best kan? Bolehlah aku korang glamour nanti...

15 comments :

hamzah ian said...

cik lily ade ke smlm?? seyes ke nih??

tak perasan lor..

kena balik cepat smlm antar si bunga tu balik.. sori2..

cik shara gadis bunga said...

tak aci, nak join gak

suzzsuzie said...

nak jenguk jugaklah....

JAI said...

Wahh glamerlah pas nie ciklily..hehe

noor afzan said...

cambest!

Wan Gerrard said...

try la bagus gak..Gerrard pun tak pernah try 100 penilis ni camne..cambest je ^_^v

fndrocka said...

Sapa yg idea menulis mencurah2 tu bolehlah..

hazman aka species1980 said...

Hmmmm.... ada perasan gak pasal blog diorang nei.... sesuatu yang menarik gak utk kita - blogger untuk join.....

Kimmy Ai said...

salam 100 penulis..

wah, pernah datang blog cik lily dulu.. hai~ ;DD

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Liza said...

nak gak try tapi mcm segan ler pulak

- zuriey - said...

kena ada banyak idea ni..tapi nampak cam best

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Admiral Hafiz said...

xpaham
blog ni sebenarnye psl pe?
100 org leh tulis kt blog 2 ke?



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

phycrewz said...

kena tulis yg serius2 je ke klu nk join?