Monday, October 25, 2010

Nuffnang premier Screening You Again

Hi Korang,

Ermm terlambat plak citer pasal nie sebab last week sibuk pergi course untuk jadi doktor tau. La korang tak caya ke? Tunggu nanti okeh.



Jumaat lepas, dapat jugaklah aku tiket free from Nuffnang citer You Again nie kat Cathay Cineleisure Damansara. Aku di antara orang2 yang terawal sampailah. Sempat lah pi makan kat Ikea kan.


Citer You Again nie best gak. Kelakar tau. Ala citer time sesekolah dulu. Yang asyik duk kena buli je kan. Bila dah besar yang membuli boleh jadi bakal kakak ipar yang dibuli. Hah, terus terperanjat. Disebabkan takut abang dibuli nie kena buli lagi teruk so memacam caralah yang dibuli nie memprotect abangnya dari sipembuli nie. Padahal pembuli nie dah insaf sebenarnya.


Dengan Akuzle Ayu


Ramai jugak jumpa bloggers lain seperti akuzle Ayu, Ruby,Vinnie, Nia, makdara terdiva dan Amy. Geng2 tali barut pun ada gak seperti CheArm,Sumijelly,Jejai Fink, Anakperak,Redlinda. La abis movies baru jumpa RedMummy yang padahal sebaris je duk dengan aku. Hamzah, sejak ko ada CikShara nie, k lily pun ko tak perasan ek.. ishkk menyampah tau..

Memekak2 dalam panggung sebelum citer tu start. Maklumlah ktorg duduk semuanya dekat2 belaka. Kelakar betul lah...

p/s: sesape ada gambau muke aku, bagitau tau. Nak ek? plz...

12 comments :

Cik Ruby said...

sy nmpk kak lily :) sy satu baris dengan sumijelly -_-"

cik shara gadis bunga said...

jgnla mara kak :(
dye tak pasan akak ade
padahal dalam wayang tuh shara da ckp da kat dye
sengal hamzah -.-

Che Armster said...

haha agak memalukan jugak la kes buat kepala dalam panggung ari tu.. hahahaha

tifa said...

La ramai yang Tifa kenal rupanya ader. Jumpa Liliy pun kat Car Park nak balik kan kan? Gelap kot tak nampak.

akiss ferrero. said...

che arm n kak red pon ado? ayoyo. siyes rugi sy blah awl hari tu ;|

Liz Rohaizat said...

mlm ni x pergi screening Takers ke?

hamzah ian said...

kene antar bunga balik lor.. bukan saje taknak jumpe.. sob2..

hazman aka species1980 said...

whoaaa... bestnya dpaat tengok movie screening yea... takpe... good review nie yang buat rasa nak tengok nie...

sw33tdarling.com said...

aku ada gambar ko dan si pacaran.. tunggu erkk.... nanti aku publish entry tuuu

Anonymous said...

hahahah..memang!memekak je korang ni kalau jmpa..:P tapi xpe..meriah!

sadis woo link blog saya xde..T__T

chooopp!! ada tag utk cik lily kat sini

heheh:P

Serli Ahzari said...

I am pleased to visit and read the article above, I wait for you to visit my blog and will thank you!

Serli ahzari said...


I am pleased to visit and read the article above, ... I hope you also visit my website and read my article also, thank you