Tuesday, October 26, 2010

Gangguan Respirasi Seketika

Hi Korang,


Hari nie tak dapat nak pi keja. Ambik MC dari doktor tadi. Badan dah tak larat dah sebab 2-3 hari straight kena hujan je nie di tambah plak dengan sakit tekak dengan semalam berembun kat Mid Valley lagi kan



Walaupun kerja aku nie tak pakai suara pun boleh, tapi di sebabkan bebudak kat opis nie suka sangat melepak kat bilik aku so haruslah kena bercakap jugak kan. So doktor dah pesan jangan banyak bercakap dan makan pun kena jaga-jaga sket, so lebih baik aku rehat je kat umah nie.

Segala pesanan tentang kerja dah pun aku tinggalkan kat orang yang ganti aku hari nie. Penuh kerja sekajang dia tulis aku rasa.Maklumlah hari nie ada meeting dengan Client so haruslah banyak issue kan.

Oklah, nak berehat kejap. Tengahari kang sambung update lagi.

p/s: Nasib baik tulis blog pakai tangan kan, kalau pakai suara mampus aku rasa cam tercekik2 je



6 comments :

Liz Rohaizat said...

nampak cik lily dari jauh kat mid valley semalam. kami dah masuk awal. cik lily duduk depan kan? hehe, x sempat nak tegur

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... tajuk ada ala2 medik student.... ;-p anyway semoga cepat sembuh yea

cik shara gadis bunga said...

sian kak lily, rest ok !
semoga cpt sembuh

noor afzan said...

take a rest k sis.

sw33tdarling.com said...

aiyaa... bestnya MC.. aku ni ahad aritu cam demam, cam selsema..

sekali bangun pagi senin elok plak... hehehehe

ashikin said...

amboi.. mesti tak cukup gosip ngan akak kan?.. maklum le .. akak gi honeymoon sekejap je ko dah sakit..