Monday, October 18, 2010

Taylor's University Lakeside Campus, Untungnya Dapat Study Kat Sini

Korang,


Alangkah bestnya kalau dapat belajat kat Taylors Uni nie. Mesti rasa bangga betul lah. Yelah dulu masa time aku study, belum wujud lagi campus2 yang superb nie kan.


Kalau korang nak tau, Taylors Uni nie dulunya di kenali sebagai Taylors College kat Subang Jaya tuh. Now, diorg dah move to this new tall big white building yang ada tasik tau.

Memacam course ada

PR Taylors yang guide ktorg untuk melawat Taylor's Uni nie.

1st time lah aku masuk campus nie. Kagum jugaklah. Banyak betul facility yang disediakan untuk student2 belajar. Dari ke bermacam2 lab sampai ke library yang sejuk dan cozy tu semua aku redah.

Library dia sejuk giler, cozy je rasa.

Banyak betul lab kan

Banyak tenpat jugak lah ktorang di bawa melawat. Nah, korang layanlah gambo2 yang tak seberapa nie.

Rangka manusia pun ada

Kereta racing kat Mech pun ada

Besau tau screen mac nie. aku rasa 32' ada
 Ada lagi rangka manusia terbaring kan

Ermm mesti seronok dapat jadi student balik kan.Yelah segala facilities ada. Time aku belajar dulu, internet pun blom glamour lagi


TQ Nuffnang & Taylors. Best betul lah..

p/s: Nanti baru masukkan gambo2 korang yang cun2,cantik2,cute2,ensem2, manja2, posing2  tu tau. Skrg nak pi meeting nie. Chow..

10 comments :

kyuubi said...

wah mantapla la uni ni kan? kalah ke uitm tpt aku study skrg ni? ehehe

isabelle said...

baru la nampak grrrand!
dulu terselit kat celah subang jaya tu, punya la sesak

lina said...

betul mmg best la

kak ina kl said...

ok puan..alahai sabar ajerlah.

||| PöJìé PööH ||| said...

Rindu nak masuk study balik ker? hEHEHE.. Best kann.. Lama POjie xjoin xtvt Nuff nih, bz memanjang clash dgn show ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

kheirul said...

alus....
mayat saper tu

Anonymous said...

byk plak ongkosnya tu nak study situ...huhu

Review Filem : Jangan Pandang Belakang Congkak 2 : Menuntut Ilmu Kebomohan

Kerana Coklat Cadbury, Aku Jatuh Hati. Owh.. Indahnya Jatuh Cinta Pertama Kali!

hazman aka species1980 said...

hai cik lily... salam kenal.... nice meeting u... mmg sonok kan time tour tu.....jalan-jalan cari aircond.... hehehehe... panas kan aritu....

kak ina kl said...

memang best kan kalau dapat study kat sini

Anonymous said...

Hey, I can't view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.