Wednesday, October 27, 2010

Korang Pandai Buat CPR Ke?

Hi Korang,

Quick update.



La bukan nak citer apa pun, cuma nak tanya, pandai ke korang buat CPR ek?


Aku dah reti dah. Dan tak lama lagi aku jadilah First Aider yang bertauliah dan bersijil serta berskill.

Nantilah aku citer lagi ek...

10 comments:

Azman Roslan said...

takut nak buat, heheh.. takut terpatah lak tulang tu..

daydeck86 said...

dah pernah pergi training ni dah

nolyumar said...

penah buat cpr, masa form 1. hihi...






http://inilablogaku.blogspot.com/

||| PöJìé PööH ||| said...

Wahhh!!! Saya dah lupaa dahhh!

Love,
PojiePooh Abdullah

win@momyShaneQeisha said...

gud2,First Aider tu very important..

Liza said...

liza mmg ada belajar first aid termasuk cpr, siap dapat sijil lagik

epulafea said...

ehh ehh bestnya. perlu belajar perkara ini. sila kesali tak belajar dari dulu. V_V

darkbatman said...

xreti nk wt..klau cpr kat mulut, aku sanggup je teraiiiiii..ahahahaaaa

- zuriey - said...

pernah dulu belajar, try tak pernah lagi

hazman aka species1980 said...

whoaaa... bagus nie.... boleh la buat klas nanti... ;-p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails