Tuesday, October 19, 2010

Taylors University, Kami Cipta Sejarah - Part 1

Korang,


Ktorang bloggers picisan berjaya juga cipta sejarah di Taylors University nie. Eventho bukan register untuk study but berjaya buat photoshoot yang sesangat best.

Nah, korang layan gegambo nie

Suker betul diog nie dapat juga sharinginfoz

Jejai Fink, sibuk meregister diri

Ala comel2 je penyambut tetamu nie lah

Ko tunggu mak ikan ko ke?

Ooo baru pas isi borang kan? Ingat ko dah boleh jadi Glitterati Plus member ke

Sambil makan sambil isi borang sambil camwhore

Zaid ko senyum sama cam aku senyum gak, tak nampak mata kan

Chearmster, tak puas lagi ko bergayut hah

Ala x sedap pun, ko bedal jugak kan daydeck

Nak amik gambo sangat kan? Amik bebanyak tau

La, tak puas hati lagi? Tunggu sambungan selanjutnya.... Dah penat nie buat editing gambo. Sampai juling bijik mata nie.

7 comments :

daydeck86 said...

cekik jer benda disediakan

Eyriqazz said...

yiezaa..jom meriahkan lagi gplusmy..next year, vote for ketua talibarut..kak ina kl..hik3..

Anonymous said...

nice article, keep the posts coming

Sharinginfoz said...

nanti boleh participate dalam aktiviti yang diaorang rancang ya

kak ina kl said...

la..tak habis lagi ker..byk nya gambar

Anonymous said...

haha...apa comel sgt pic sy tu kak?:P

tepek la pic banyak2..nk tgok pic dr org lain..huhu

kak ina kl said...

ada lagi ker gambar kitaorang ni..amboi banyak gak ek..

lily nanti edit tang sponsor ek..darkbatman nak bagi RM