Monday, October 18, 2010

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting,Best Ke?

Korang,

So sorry lah coz lambat update. Maklumlah celebriti cam aku nie sentiasa sibuk bile time weekends nie.


Ok ya, sabtu lepas aku dapat invitation dari Nuffnang pasal Glitterati Plus nie. Woi seronok bukan main maklumlah aku kan blogger picisan ye. Rasa bangga lah kejap.


Memang untung kalau korang join Glitterati Plus. Banyak benefit yang korang boleh dapat lebih-lebih lagi korang yang kaki wayang, kaki event, kaki contest dan memacam kaki lagi lah. Macam aku lah. Semua benda yang Nuffnang buat, semua aku pegi tau.

Nie sket je aku nak citer.So di antara sesyaratnya, ialah:-


1. Aktif dalam berblogging - Maksudnya perlu mempunyai sekurang-kurangnya 5 Entri sebulan

2. Aktif dalam Acara(Event) yang dianjur oleh NUFFNANG sahaja. Sekurang-kurangnya 30% dari jumlah Event yang diikuti.

3. Aktif turut serta daam kontest yang dianjurkan oleh NUFFNANG sekurang-kurangnya 50% dari apa yang telah dianjurkan.
 
Aku? Haruslah join jadi member kan. Rugi tuh kalau tak join
 
Nak tau lebih lanjut, korang boleh check kat official Nuffnang website, Nuffnang facebook dan jugak Nuffnang twitter
 
Korang search Nuffnang Gplus. Confim dapat jumpa then trus LIKE

Pastu korang follow plak Gplus kat twitter tau. Cepat dapat info.
 
Aku dah register.korang bila lagi ek? Jom join cepat!
 
 

Anyway, aku terangkan sket je pasal Glitterati Plus nie dalam entry aku nie. Sebab ramai lagi bloggers lain yang buat entry pasal nie. Korang boleh refer kat sini lah.











Hah, penat nak baca kan. Tapi bagus tau, diorg nie semua cerita lagi details dari aku. Lebih-lebih lagi MrChairman Shah. Aku suker dia present, superb!

p/s : Gegambo lain, akan di upload tak lama lagi. Harap bersabar! Celebriti cam aku nie, semua kena PA aku yang buat tau.Dia yang jaga hal-ehwal pasal gambo2 nie. Untuk Ketua Geng Tali Barut, K Ina KL tunggu......

5 comments:

Eyriqazz said...

memang terbaik gplus my..join n u won't regret it..post saya bsk baru kuar..biar dia bertapa dulu..hik3

Sharinginfoz said...

memang seronok gak pi sana, yang penting jumpa ramai orang, thanks for the link

kak ina kl said...

tengah bersabarlah nii...sabar ajerlah

hazman aka species1980 said...

Dan tak lupa jugak ada jamuan ringan.... nice n sedap kan.... ngee

Liza said...

mmg nak join tapi bila tgk syarat kena attend event and enter contest...susah skit ler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails