Wednesday, October 6, 2010

Blogger Mesti Creative Kan.

Hi Korang,


Seseorang blogger mestilah mempunyai kreativiti dalam menghasilkan entry2 yang superb, betul tak? Mesti lah betul kecuali aku je yang suke update entries yang ala-ala bengong2 sket.


Inilah hasilnya bila seorang blogger tegar duduk dalam meeting yang lama sambil mendengar isu2 yang x berape nak hangit tu kan.

Meja meeting. Cuba kira ada berapa orang yang attend meeting nie

Bila diorg cakap pasal drawing terus tetiba ingat nak hang drawing plak

Alamak bilik nie sejuklah, mana remote air-con ek

Aku tengah fikir camne nak kuarkan angin air-con yang super sejuk dari bilik nie

Betulkan blogger mesti creative?


Okeh, that's it. No more merapu pasal nie.

12 comments:

gadisBunga said...

ye setuju. kene jadi creative supaya org tak bosan. :)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hahaha i dlm meetg plak lain...
tak suke conteng2...coz kalau boss nampak macam rajin menulis tue dia ingat kite catit everythg discuss in the meetg...nt dia mintak copy!!!
mampos takkan nak kasi hasil contengan...hehehehe

Azman Roslan said...

kreatif sungguh.. heheh, biasalah tu bila dah bosan dalam meeting.

isabelle said...

ehehehe.
kalo meeting pagi smpi petang, ntah berapa kajang kertas dia lukis

Syigim said...

gile comel! hihi..

si biskut said...

kreatif tue mesti ada kak lily...

h4ni3 said...

remote aircond tu macam kek jer.. kekeke

paan said...

lukisan simple yang menjana minda..

hamzah ian said...

meja sape tu ? har har har

d_tieah said...

Yup, setuju sgt..
Blogger mesti kreatif..
Huhu..

Roket Kertaz said...

ya ya.. btoi.>!!!

detox foot patch said...

tangan sani ni, lukis cincai2 pun nampak ada seni dh tu..hehe..pandai melukis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails