Sunday, July 25, 2010

I Won LG Cookie Fresh

Hi Korang,

Entry sepantas kilat je nie.


Aku baru balik dari LG Cookie Party kat Neutral Club nie. Uishk penat memang lah penat tapi sekarang nie dalam mood yang agak gembira sebab.. korang tengok nie..


Aku dapat LG Cookie Fresh as Lucky Draw yang terakhir. Aku rasa memang 'ong' sangatlah malam nie. Memacam benda yang ktorg buat untuk dapatkan hadiah tapi still tak dapat gak. But end of the event, inilah hasilnya. Itu pun setelah aku mengaruk2 dengan Eyriqazz sebab dia pun dapat gak lucky draw nie.

Kata Jolyn, maybe sebab masa Digi Break Free Party tu mrBig tak dapat. So kali nie sebagai gantilah kot.

p/s: Daydeck, nanti gambo, ko burn dalam CD ek. plz plz plz..... I Lap U lah.. Jangan lupa I love Nuffnang gak tau.

37 comments :

intanurulfateha said...

tahniah kak! ;)

Em's Family said...

congratulations... tak dapat nak pergi hari ni.. maybe better luck for me to attend nuffnang's party next time..

Hamzah Ian said...

tak aci ah.. pehal la takde luck malam nih.. hahaha

Anonymous said...

congrats, bukan senang nak dpt lucky draw cam tu! =)

ASaDa RyutaRo said...

wollah~ congrats.. tak pernah lagi dapat adiah lucky draw.. huhu..

kak ina kl said...

tahniah lily..dah rezeki kamu dgn gto tu...mesti best giler ek bila geng dah berkumpul.

Nia said...

boleh tido malam ke malam tadi, mesti tido senyum nih..hehe!

isk..bestnya dapat hp baru!

aurikelsan said...

whoohaaa..memang lucky...tahniah, pasnie leh buat review best ke x pakai LG cookie =)

Sharinginfoz said...

tahniah, seronoknya

isabelle said...

syoknya.. u r so lucky la

Nurul chumel said...

jelesnye..
kalo tak i da boleh jumpe kak lily..
tapi i keje last nite..sedih sgt tak dpt pegi..
bukan senang dapat invitation tuh..huhu.. :((

BeaN MorENo said...

congrats ar lily...aku kaciwa!!!tapi takpe aku kasi experience kat member aku pergi event

Liza said...

wah!! congrats!!! raya handphone baru ler yer

redfingger said...

kekecewaan melanda diriku ini..sila bantu...

CikLilyPutih said...

@Fat
TQ apsal x join?

CikLilyPutih said...

@Em Family
ala tak per lain kali boleh join lagi tau

CikLilyPutih said...

@Hamzah
ala jgn jeles hehehhe

CikLilyPutih said...

@Dia Diriku
memang pun. betul2 luckylah.

CikLilyPutih said...

@Asada
itulah pasal. bukan senang nak dapat.

CikLilyPutih said...

@K ina
itulah k ina tak de. dengar2 k ina merajuk ek! hehehehe

CikLilyPutih said...

@Nia
memang tido senyum je coz tak sabo nak godek hp nie

CikLilyPutih said...

@aurikelsan
buat review? harus okeh. mesti kene buat gak.

CikLilyPutih said...

@shairnginfoz
TQ.. apsal tak de ek?

CikLilyPutih said...

@Belle
nasib je nie, tapi best lah

CikLilyPutih said...

@Nurul
la keje ke? tak perlah lain kali boleh kite jumpe lagi

CikLilyPutih said...

@BEan
kawan ko tu bestlah ktorg panggil dia si hantu rayban... hehehe

CikLilyPutih said...

@Liza
la biasa je...

CikLilyPutih said...

@Bob
cam ne boleh lupa nie? mesti ingat Salt punye preview kan

Kancilbiru said...

wow best tu...tahniah okeh!~

Farah Y said...

Waah, murah rezeki akak. Tahniah!

Che Armster said...

bukan setakat hantu rayban je tau.. ini hantu rayban tukang amik order..

"AAAAAIIIIRRRRR!!!!!" hahahahaha

Hamzah Ian said...

mmg kene jeles la ciklily.. haha.. dah la ciklily last lucky draw.. ayooo.. hahaha

hakimfaridzul said...

tahniah!!!!
fulamak!!!!

huhuhuhu

JAI said...

Hadoii..memang lucklah ciklily..nasib baek tak balik..kalau balik kita ramai-ramai salahkan sumijelly..ahaks..ahaks..tahniah wehh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bestnya :)

CatlinaFly said...

wow...tahniah cik lily!;)

LilMeJo said...

CONGRATS!!!!! ^^