Monday, July 5, 2010

Selamat Hari Isnin Sayang!

Morning Korang,

Sesaje nak ucapkan Selamat hari isnin kat korang. Semoga pergi keje dalam keadaan happy dan tak de stress. Kalau dengan tetiba korang rasa stress, nah korang layan video kelakar nie ek.


Apa macam hilangkan tak stress? Hah betul kan. Kalau still rasa stress lagi, ini jawabnya



Ini dia penawar sekali stress ek. Cuba sekali pasti nak lagi. Mane nak dapatkan ek? La opis korang tak kan tak de kot. Opis aku ade tau, siap dengan mesin coffee lagi okeh!

14 comments :

Sharinginfoz said...

selamat hari isnin.. hari yang happy happy ya

Tak Boleh Ping Gengblogger?

El-Zaffril said...

Salam hari isninin Cik Lily

lina said...

lily...cool...i like...and happy Monday to u too.

haslina said...

happy monday tooo...

Hidayah Ismawi said...

Hehe..have learnt the secret to not feeling enormous stressed on Mondays, just feel the same amount of stress on every other day ..hehe

Can't drink coffee uhuhuhu...

Latest Entry:Forget Tarbush, let's go to the Satay Bar

Farah Y said...

Bab kopi tu tepat sekali! Pasti nak lagi (dah masuk 3 cawan dah sekarang ni) Huhu. Happy Monday to you too, Kak Lily.

suhaisweet said...

Nice blog..Not Bad..My Hot topic 4 the day.. Hot!

CikLilyPutih said...

@Sharinginfoz
selamat hari isnin gak ye

CikLilyPutih said...

@El-zafril
selamat ari isnin maulana

CikLilyPutih said...

@Lina
TQ very much

CikLilyPutih said...

@Haslina
to u too

CikLilyPutih said...

@Hidayah
tak boleh minum kopi. alamak ruginya lah

CikLilyPutih said...

@Farah
dah 3 kali pekena kopi. hebat2 lah

CikLilyPutih said...

@suhaisweet
u too not bad