Thursday, July 1, 2010

I wanna be The Sorcerer’s Apprentice

Hi Korang,

Dengan tiba-tiba aku sumpah korang jadi pembaca blog aku yang setia sambil sukarela mengclick segala jenis iklan Nuffnang yang ada kat blog aku nie....

Ching..... Fireeee............

Hah, kan dah! tengok korang dah terpaku terus kat blog aku nie kan. Jeng..jeng...jeng... Hah itu dia pembantu setia aku si Mario Bros menghantar balingan kat korang...


La aku tak niat pun nak sihirkan korang lah. Itu kalau aku ada kuasa magic yang baru lah. Ishk janganlah takut tau. Aku tak jahat cam tu lah. La korang tak percaya kat aku. Sebenarnya nie gara-gara Nuffnang nak kasi tiket free untuk menonton The Sorcerer's Apprentice pada 22hb July nanti

Korang nak tau lebih lanjut pasal citer nie, baca sini:-

Dave (JAY BARUCHEL) is just an average college student, or so it appears, until the sorcerer Balthazar Blake (NICOLAS CAGE) recruits him as his reluctant protégé and gives him a crash course in the art and science of magic. As he prepares for a battle against the forces of darkness in modern-day Manhattan, Dave finds it is going to take all of the courage he can muster to survive his training, save the city and get the girl as he becomes THE SORCERER’S APPRENTICE.

Courtesy of Walt Disney Motion Pictures Malaysia, 60 Nuffnangers ada chance untuk dapat menonton The Sorcerer’s Apprentice 2 days sebelum ianya secara rasmi keluar di panggung. Best kan?

p/s: Pas nie aku nak belajar magic plak lah. Kene baca tengok Breaking The Magician Code plak kan.

3 comments :

cik helena said...

lama tak buat entry tiket wyg free hehe

CikLilyPutih said...

itulah cik hel, taulah busy bersukan kan.

sop said...

ciklily, cam x betul format soalan dia..
nuffnang nak kenapa nak jadi The Sorcerer’s Apprentice dan buat apa dgn magic tu?

good luck